UPDATE: Η λέπρα άφησε τα σημάδια της στην Μαρία – Δάκρυσαν οι τηλεθεατές και οι …απέναντι

Βίντεο: Αποσπάσματα από το συγκλονιστικό χθεσινό επεισόδιο του Νησιού Διαβάστε: Στα ύψη της τηλεθέασης η δημοφιλής σειρά

Δικαιολογημένα η σειρά του MEGA κερδίζει τη μερίδα του λέοντος στην πίτα της τηλεθέασης και αφήνει στα υπόλοιπα προγράμματα να μοιραστούν ό,τι απομένει. Λογικό λοιπόν και τα υπόλοιπα κανάλια να παραδίδονται… άνευ προγράμματος στη σειρά προβάλλοντας είτε επανάληψη κάποιας εκπομπής είτε κάποια αδιάφορη ταινία απλώς για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους και δεν «θυσιάζουν» κάποια παραγωγή τους. Δύσκολες εποχές για… σπατάλες σε άνισες μάχες!
 
Πάμε όμως να δούμε τι έγινε ανά ζώνη στη χθεσινή μάχη του prime time και πώς ξεκίνησε η βδομάδα για τα κανάλια.
 
Εννοείται πως από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η «Ζωή της άλλης» του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας στο γενικό σύνολο μέσο όρο 46,4 ενώ το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη Νύφη» έφτασε στο 10,1 αποδεικνύοντας ότι δεν καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Αντίστοιχα την πρώτη ώρα προβολής της η ξένη ταινία που πρόβαλλε ο ALPHA έκανε 6,5 μένοντας αρκετά πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης.
 
Κόκκινο χτύπησε το «Νησί» την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, κάνοντας μέσο όρο 50,3 ενώ η επανάληψη του «Wipe Out» έριξε τον ΑΝΤ1 στο 7,5 και η δεύτερη ώρα της ξένης ταινίας στον ALPHA σημείωσε 7,2. Τα υπόλοιπα κανάλια έχουν σηκώσει λευκή σημαία απέναντι στη σειρά που με άρτια παραγωγή έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.
 
Την επόμενη ώρα του prime time, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, οι περισσότεροι τηλεθεατές φεύγουν από το MEGA και πάνε στον ΑΝΤ1… για να γελάσει και λίγο το χειλάκι τους. Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» ανεβάζει το κανάλι του Αμαρουσίου στο 30,1 προκαλώντας χαρά στα στελέχη του καναλιού έστω κι αν με τη σάτιρά τους «χτυπούν» και προγράμματα του καναλιού. Σε αυτό όμως, οφείλεται και μεγάλο μέρος της επιτυχίας της θεσσαλονικιώτικης παρέας αφού στη σάτιρα δεν επιτρέπεται λογοκρισία! Την ίδια ώρα η «Ανατροπή» στο MEGA με το Γιάννη Πρετεντέρη σημειώνει μέσο όρο 17,4 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» στον ALPHA με μία κάκιστη αισθητικά τηλεοπτική παραγωγή που αρκετές φορές θυμίζει ερασιτεχνικό βίντεο, φτάνει μέχρι το 12,6.   
 
Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Ας δούμε όμως τους μέσους όρους για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.


 
Γρηγόρης Μελάς

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο: