Τρίτος όροφος: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα

Τρίτος όροφος

Τρίτος όροφος, από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 21:30 στην ΕΡΤ.

Προ των πυλών βρίσκεται ο «Τρίτος όροφος» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα προκειμένου να λάβει θέση πρωταγωνιστική στο νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στις 21:30, άλλωστε ο Αντώνης Καφετζόπουλος η Λυδία Φωτοπούλου θα μπαίνουν στα σπίτια μας.

Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή  έρχονται στην ΕΡΤ1 για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να μας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης,, μέσα από τη νέα κωμική σειρά «3ος όροφος», σε σενάριο-σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30.

Η νέα 15λεπτη σειρά, που θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων. Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους. ο 70χρονος Γιάννης (Αντώνης Καφετζόπουλος), διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη (Λυδία Φωτοπούλου) μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι.

Τρίτος όροφος, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, Επεισόδιο 1ο: Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70. Η Υβόννη προσπαθεί να του κάνει όσο πιο ευχάριστα γίνεται αυτά τα γενέθλια, όμως τα παιδιά τους δεν βοηθάνε σε αυτό.

Τόσο ο Αντρέας με την οικογένειά του όσο και η Μαρία δεν έρχονται να τα γιορτάσουν μαζί τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Πώς θα αισθανθεί ο Γιάννης, όταν δει ότι κανένα από τα παιδιά του δεν έρχεται στα γενέθλιά του;