Τρία νέα πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες θα αλλάξουν πολλά

Άγριες Μέλισσες

Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες...

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με την πλοκή να γίνεται εβδομάδα με την εβδομάδα όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Η Μελίνα Τσαμπάνη έχει αστείρευτη πένα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσει στο σενάριο νέους ήρωες που θα φέρουν πολλές ανατροπές στο Διαφάνι.

Το ένα από αυτά τα πρόσωπα το είδαμε ήδη στο επεισόδιο της Πέμπτης, είναι ο Δημητράκης (Δημήτρης Κίτσος). Ο Δημητράκης πέρασε δύσκολη ηλικία εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη και τον Σέργιο. Σήμερα προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, όμως, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν άλλα σχέδια, καθώς επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν για να παγιδέψουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

Υπάρχουν, όμως, ακόμα δύο πρόσωπα που θα μπουν στις Άγριες Μέλισσες. Όπως γράφει στον Τηλεθεάτή η Μαρία Κεφαλά, ο Λιας (Παύλος Κουρτίδης) είναι εργάτης του Δούκα και ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του. Σκληροτράχηλος και βίαιος, παίρνει μέρος στα αντίποινα του αφεντικού του κατά του συνεταιρισμού με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Βασούλα Βονόρτα (Αλίνα Κοτσοβούλου) είναι η σύζυγος του Ηλία, μια γυναίκα φοβισμένη από τη βιαιότητα του άντρα της, προσπαθεί να κρατήσει κι εκείνη κρυφές τις πράξεις του Ηλία κατά των αγροτών. Όταν η Ελένη την προσεγγίσει και δει σε τι συνθήκες ζει η Βασούλα, θα δώσει μάχη για να την γλιτώσει από τα χέρια του. Θα καταφέρει να την τραβήξει μακριά του και να την πείσει να μιλήσει για όσα έκανε ο άντρας της για λογαριασμό του Δούκα;