Τρία Μίλια: Πληροφορούνται την επιστροφή του και ανησυχούν πολύ

Τρία Μίλια

Τρία Μίλια, σήμερα στις 17.30 στο STAR.

Τρία Μίλια, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, Επεισόδιο 90: Ο Τίμος, μετά την αποφυλάκισή του, επιστρέφει στο νησί, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κλίμα. Ο Στέφανος και η Λίζα πληροφορούνται την επιστροφή του και ανησυχούν πολύ, για τους δικούς τους λόγους.

Η Φωτεινή συναντά τη Μάνια και πηγαίνουν για καφέ. Εκεί βρίσκουν την Κάτια, που έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία εναντίον του Τίμου και προβληματίζονται. Στο νησί, έχει έρθει και η Δανάη, η εγγονή της Διονυσίας, η οποία φαίνεται πως κάτι κρύβει. Η Δέσποινα συναντιέται με τον Ευθύμη και με τον Νικόλα και τους εκμυστηρεύεται ότι δεν είναι σίγουρη πως την απαγωγή, την οργάνωσε ο Τίμος. Ο Πέτρος διαβάζει τα γράμματα της μητέρας του και συγκινείται πολύ. Μια απρόσμενη συνάντηση με την Κλειώ θα τον ταράξει ακόμα περισσότερο. Ο Μιχάλης ετοιμάζει στη Φωτεινή μια έκπληξη, που την αφήνει άναυδη.

Ο Χάρης και η Ελένη είναι πολύ μπερδεμένοι μ’ αυτό που συμβαίνει, ανάμεσά τους. Ο Ευθύμης φεύγει για την Αθήνα και αυτό προβληματίζει τον Στέφανο, ο οποίος αποφασίζει να δράσει άμεσα…