Τρία Μίλια: Mια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Φωτεινή και τον Μιχάλη

Τρία Μίλια

Τρία Μίλια, πρεμιέρα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο STAR.

Τρία Μίλια, Δευτέρα 12/9, Επεισόδιο 61: Ο Στέφανος επιμένει πως ο Βασίλης πρέπει να πειστεί να επενδύσει στην κλινική, διότι θεωρεί πως είναι η μοναδική λύση που υπάρχει, αυτή τη στιγμή. Η Φωτεινή έχει τρομάξει μαθαίνοντας για την επικείμενη άφιξη του Βασίλη. Μαζί με τον Μιχάλη, αναζητούν έναν τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν και τους τον υποδεικνύει απρόσμενα Ευθύμης. Η Ελένη μαθαίνει πως η Φωτεινή  έχει χωρίσει από τον Ευθύμη και αρχίζει να αναρωτιέται μήπως αυτή ήταν η αιτία που ο Μιχάλης της ζήτησε να χαλάσουν και τη δική τους σχέση.

Ο Πέτρος έχει μια πολύ έντονη διένεξη με τον πατέρα του και ο Νικόλας συνειδητοποιεί, για πρώτη φορά, πόσο έχει αδικήσει το γιο του. Ο Τίμος δεν αντέχει στην ιδέα να κοιμηθεί η κόρη του, στο σπίτι του Πέτρου, για ένα ακόμη βράδυ. Πηγαίνει για να την πάρει και να την φέρει πίσω, αλλά η Κλειώ δε βρίσκεται εκεί. Στο μεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Φωτεινή και τον Μιχάλη…

Τρία Μίλια, Τρίτη 13/9, Επεισόδιο 62: Το στικάκι, που περιέχει στοιχεία για τις παρανομίες του Βασίλη, αποτελεί τη μόνη ελπίδα της Φωτεινής να τον αντιμετωπίσει, αλλά έχει εξαφανιστεί. Άφαντη παραμένει και η Κλειώ και αυτό έχει φέρει τον Τίμο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η ανησυχία του εντείνεται, διότι δεν απαντάει στις κλήσεις του, αλλά ούτε στις κλήσεις του Πέτρου. Η Κλειώ έχει αποφασίσει να διανυκτερεύσει στην κλινική και μόνο η Ελένη ξέρει πού βρίσκεται. Οι δύο αδερφές περνάνε το βράδυ η μία δίπλα στην άλλη και η σχέση τους δυναμώνει.

Η Λίζα συνεχίζει να απολαμβάνει τη φιλοξενία τού Ευθύμη, η οποία περιλαμβάνει και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού. Μένοντας όμως στο σπίτι του, ανακαλύπτει και κάποια μυστικά του. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ανακοινώνουν στον Στέφανο ότι θα στηρίξουν τα σχέδιά του για την κλινική. Λίγο αργότερα, ο επενδυτής Βασίλης Μερκίνης φτάνει στο νησί και τότε η Φωτεινή και ο Μιχάλης βάζουν σε εφαρμογή το πραγματικό τους σχέδιό…

Τρία Μίλια, Τετάρτη 14/9, Επεισόδιο 63: Ο Μιχάλης και η Φωτεινή ετοιμάζονται για τη συνάντησή τους με τον Βασίλη, χωρίς να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για το σχέδιό τους. Ο Γεράσιμος ειδοποιεί τον Μιχάλη ότι η μητέρα του έπαθε μια κρίση αμνησίας, που αυτή τη φορά φαίνεται ακόμα πιο σοβαρή. Όταν, όμως, ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο σπίτι, η συμπεριφορά της Κάτιας τούς φαίνεται φυσιολογική. Ο Ευθύμης επιστρέφει και βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει τα βιβλία του. Αυτό του κινεί υποψίες, αλλά εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

Ο Κυριάκος λέει στη Δέσποινα να βγουν για φαγητό και η πρόσκληση εξελίσσεται σε ένα ρομαντικό πικ-νικ. Ο Τίμος, όμως, έχει βάλει να τους παρακολουθούν και μαθαίνει τις κινήσεις τους. Ο Πέτρος και η Κλειώ ψάχνουν, με αγωνία, τον Νικόλα. Πηγαίνουν στο καΐκι του και εκεί τον βρίσκουν αναίσθητο. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στην επαγγελματική συνάντηση για την κλινική και εκεί ο Βασίλης συστήνεται στη Φωτεινή σα να την συναντάει για πρώτη φορά…

Τρία Μίλια, Πέμπτη 15/9, Επεισόδιο 64: Η Φωτεινή πρέπει να βρίσκεται στις συναντήσεις με τον Βασίλη, παρόλο που της είναι δύσκολο. Ο Πέτρος ζητάει συγνώμη από τον Νικόλα και έτσι συμφιλιώνονται. Η Λίζα ομολογεί στον Ευθύμη ότι παραβίασε την κλειδαριά και μπήκε στην αποθήκη του. Εκείνος παραμένει ψύχραιμος, αλλά η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Ο Τίμος πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της Κάτιας, ενώ εκείνος προσπαθεί να του το κρύψει.

Ο Λάμπης αντιλαμβάνεται ότι η Άννα είναι η αδελφή του ναυτικού, του οποίου το θάνατο ερευνούσε και εκπλήσσεται. Η Δέσποινα παίρνει την απόφαση να ξεκόψει οριστικά από τον Κυριάκο και φεύγει από το ραντεβού τους. Μόλις, όμως, ο Κυριάκος μένει μόνος του, δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο. Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης εντοπίζει έναν κοριό και κάνει νόημα στην Φωτεινή και στον Μιχάλη να σταματήσουν να μιλάνε. Η Δέσποινα μαθαίνει ότι ο Κυριάκος κινδυνεύει και ζητάει βοήθεια…

Τρία Μίλια, Παρασκευή 16/9, Επεισόδιο 65: Ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Κλειώ και της λέει ότι κινδυνεύει και ο Τίμος οργανώνει ομάδες διάσωσης για να τον εντοπίσουν. Η Δέσποινα γνωρίζει πού βρίσκεται αλλά δεν μπορεί να το πει, διότι θα αποκαλυφθεί η μυστική συνάντηση της, μαζί του. Έτσι, ζητάει από τον Πέτρο να πάει να τον βρει. Ο Ευθύμης ανακαλύπτει στο σπίτι της Φωτεινής έναν κοριό. Μαζί με τη Φωτεινή και τον Μιχάλη, βλέπουν το βίντεο από την «εισβολή» της Λίζας στην αποθήκη του και παρατηρούν τις ύποπτες κινήσεις της.

Αποφασίζουν να μην αφαιρέσουν τους κοριούς, μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιον ακριβώς ρόλο παίζει η Λίζα και ποιος είναι ο συνεργός της, που εξαφάνισε το στικάκι με τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Βασίλη. Στο μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται και ο Βασίλης αποφασίζει να επενδύσει στην κλινική. Η χαρά του Στέφανου είναι μεγάλη. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με την Φωτεινή, όταν ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού της και τον βλέπει μπροστά της.