Τρία κανάλια διεκδικούν την ίδια σειρά!

Ποιοι ηθοποιοί έχουν κλείσει για τη σειρά;

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν ραντεβού μεταξύ ανθρώπων τηλεοπτικών σταθμών και εκπροσώπων κυπριακής εταιρείας παραγωγής, οι οποίοι συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας για μια καινούρια σειρά κοινωνικού περιεχομένου όπως γράφει στο Mytv η Βίκυ Διαμάντη. Η σειρά κρίθηκε ενδιαφέρουσα από τα ελληνικά κανάλια που είδαν τον πιλότο της, STAR, ALPHA και MEGA που θα την διεκδικήσουν.

Η ιστορία σύμφωνα με το σενάριο, αρχίζει από ένα ξενοδοχείο όπου βρίσκονται τέσσερις φίλοι. Ουσιαστικά όμως, στο επίκεντρο είναι η ζωή μιας εξ΄ αυτών, της Δήμητρας.

Ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και η εταιρεία παραγωγής έχει συμφωνήσει με τους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στο πρωταγωνιστικό καστ. Ανάμεσα τους και μια επιστροφή – έκπληξη, εκείνη του Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το θέατρο. Στο καστ περιλαμβάνονται ακόμα ο Γιώργος Χρανιώτης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Βασίλης Παλαιολόγος και η Μένια Μαθιουδάκη ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο επικεφαλής της παραγωγής Βάσσος Βάσσου.

Οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν το προσεχές διάστημα, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, που θα πραγματοποιηθούν κυρίως στην Κύπρο και θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι ώστε να υπάρχει ικανός αριθμός επεισοδίων για την έναρξη της επόμενης σεζόν.