Τρελή Οικογένεια: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του STAR

Δείτε φωτογραφίες! Και γνωρίστε την οικογένεια Αλατζά που θα μας ...τρελάνει!

Οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς αφού πρώτα ευχήθηκαν «καλή αρχή», έλαβαν θέσεις και … ρόλους για να «ζήσουν» αυτή την τηλεοπτική σεζόν στο Star, τις απίθανες περιπέτειες της ξεχωριστής οικογένειας Αλατζά.

Μια οικογένεια, που καλύπτει όλο το φάσμα των ηλικιών, των συμπεριφορών, των χαρακτήρων, του γέλιου! Μια οικογένεια, που -αν όχι όλα- τα περισσότερα μέλη της, κάτι …μας θυμίζουν!

Παππούδες σε ψυχραιμία, μαμάδες σε υστερία, μπαμπάδες στον κόσμο τους, έφηβοι σε έξαρση, μωρά στην κούνια και ένας σκύλος σκέτη γλύκα, συνθέτουν την εικόνα της πιο αστείας οικογένειας.

Σας συστήνουμε την οικογένεια Αλατζά, όπου τρεις γενιές προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους.

Ο παππούς της οικογένειας, Γιάννης (Τάσος Κωστής) είναι 64 χρονών, πρώην εργολάβος, νυν συνταξιούχος. Ένας λιγομίλητος άντρας, συνηθίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη και επεξεργασία, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να γίνεται εξαιρετικά αγενής. Η παρουσία του στην οικογένεια είναι επιβλητική και η αγαπημένη του συνήθεια είναι να γκρινιάζει και να τους κρατάει όλους σε απόσταση, παρόλο που αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Αν και είναι συντηρητικός, κατά βάθος γοητεύεται από τον εξωστρεφή και ζωντανό χαρακτήρα της γυναίκας του, με την οποία ακόμα και τώρα διατηρεί μια σχέση πάθους! Απολαμβάνει την ησυχία αλλά όχι όσο συχνά όσο θα ήθελε αφού το σπίτι του είναι πάντα γεμάτο από όλα τα μέλη της οικογένειας, γεγονός που πολλές φορές τον εκνευρίζει. Δείχνει αυστηρός και απόμακρος αλλά στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες και τα παιδιά του νιώθουν ασφάλεια κοντά του γιατί ξέρουν ότι πάντα μπορούν να στηριχθούν πάνω του.

Η γιαγιά της οικογένειας, Αλέκα (Σόφη Ζαννίνου), είναι 62 χρόνων και ποτέ δεν είχε μια σταθερή δουλειά ή άποψη στη ζωή της. Έχει εργασθεί ως γυμνάστρια, κλόουν σε παιδικά πάρτι, μεταφράστρια και ό,τι άλλο βάλει ο νους. Το μόνο, που ήθελε και επεδίωκε πάντα, ήταν να ζει έντονα την κάθε στιγμή και να μαζεύει εμπειρίες. Είναι μια πολύ καλοδιατηρημένη γυναίκα, αυθόρμητη, ζωντανή, ευχάριστη, που ο χαρακτήρας της έρχεται σε αντίθεση με τον κλειστό χαρακτήρα του άντρα της. Είναι παντρεμένοι 43 χρόνια και η Αλέκα φρόντισε να μη λείψει ποτέ το πάθος από τη ζωή τους. Όσο κι αν γκρινιάζει ο Γιάννης, όσο και αν αντιστέκεται, εκείνη πάντα καταφέρνει να τον παρασύρει να δοκιμάσει καινούρια πράγματα. Της αρέσει να ασχολείται με τη γιόγκα, την ευεξία, το φενγκ σούι, τα ζώδια, τη μεταφυσική. Είναι απελευθερωμένη και τολμά να μιλάει για το σεξ ακόμα και μπροστά στα παιδιά αλλά και τα εγγόνια της.

Η μεγάλη κόρη της οικογένειας, η Μαργαρίτα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), είναι 42 και εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική. Έχει δυο παιδιά στην εφηβεία και είναι χωρισμένη, καθώς ο άντρας της την παράτησε για μια πολύ νεότερη αεροσυνοδό. Είναι ένας άνθρωπος ενθουσιώδης, κάπως αφελής και με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η υπέρμετρη ευαισθησία της πολλές φορές την παρασύρει και δεν μπορεί να επιβληθεί στα παιδιά της, ούτε καν στο σκύλο της! Η καλοπροαίρετη φύση και η καλοσύνη της, την κάνουν συχνά θύμα των άλλων και γι’ αυτό καμιά σχέση της δεν καταφέρνει να έχει happy end! Έχει ανάγκη όχι μόνο να την αγαπούν, αλλά και να της το δείχνουν. Αν και λατρεύει τη μικρή αδελφή της, πολλές φορές τη βλέπει ανταγωνιστικά, διεκδικώντας έντονα και παιδιάστικα την προσοχή και την αγάπη των γονιών τους.

Ο Αντώνης (Άρης Αντωνόπουλος), είναι ο μεγάλος γιος της Μαργαρίτας, μαθητής της Γ’ Λυκείου. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και γοητευτικό αγόρι αλλά δεν σκέφτεται πολύ και είναι …τεμπελάκος. Κύρια ενδιαφέροντα του, τα βιντεοπαιχνίδια και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα κάθε χρονιά να αγωνίζεται να περάσει την τάξη στο σχολείο. Από τη μια θέλει να τον θεωρούν ώριμο και ανεξάρτητο, από την άλλη θέλει να τον κανακεύουν και να τον φροντίζουν σαν πασά. Είναι η μεγάλη αδυναμία της Μαργαρίτας και παρόλη την αφέλειά του, αυτό ξέρει να το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο!
Η Χλόη (Μαρτίνα Δημοπούλου), είναι μικρή κόρη της Μαργαρίτας και μαθήτρια της Β’ Λυκείου. Είναι πανέξυπνη, υπεύθυνη και πολύ καλή μαθήτρια. Λέει πάντα άφοβα τη γνώμη της, έχει καυστικό χιούμορ και δε φοβάται κανέναν, ούτε καν τον τρομακτικό παππού της! Βλέπει καθαρά τις ιδιαιτερότητες της οικογένειάς της και πολλές φορές αναρωτιέται αν είναι υιοθετημένη! Αυτό βέβαια δεν την εμποδίζει να εκμεταλλεύεται τα αδύναμα σημεία των μελών της οικογένειάς, για να γίνεται το δικό της. Αγαπάει τον αδελφό της και συχνά συμμαχούν εναντίον της μάνας τους, παρόλο που οι δυο τους δε χάνουν ευκαιρία και αφορμή για να ξεκινήσουν ένα νέο καυγά! 

Ο …Φάτσας, είναι ο αγαπημένος σκύλος της οικογένειας. Βαρύς, τεμπέλης, υπναράς και εξαιρετικά σοβαρός. Σιχαίνεται το μπάνιο και το μόνο που θέλει είναι να τρώει…συνέχεια!

Η Ρωξάνη (Κατερίνα Γερονικολού), είναι 27 χρονών και η μικρή κόρη της οικογένειας. Έχει δικό της ταξιδιωτικό γραφείο, είναι παντρεμένη με τον Ρίκο και έχουν αποκτήσει χαριτωμένα δίδυμα αγόρια, που είναι μόλις έξι μηνών. Η τελειομανία της και η εμμονή της στη λεπτομέρεια, ξεπερνούν τα όρια του εκνευριστικού. Πολύ ενεργητική, λογική και οργανωμένη, θέλει και επιδιώκει να είναι τα πάντα σε τάξη, να είναι η καλύτερη σε όλα και να έχει το πάνω χέρι στο σπίτι της. Αγαπάει πολύ τον Ρίκο, άλλωστε είναι ο μόνος άντρας που γνώρισε, αλλά δεν του αφήνει καμιά πρωτοβουλία και θέλει να τα έχει όλα υπό τον έλεγχο της. Θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο και της αρέσει να χώνει τη μύτη της στις ζωές των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, γιατί πιστεύει ότι μόνο εκείνη μπορεί να δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Ο απελευθερωμένος χαρακτήρας της μητέρας της, τη φέρνει συχνά σε αμηχανία και δε δέχεται καμία κριτική για τη δική της συζυγική ζωή, την οποία θεωρεί απλά τέλεια και αψεγάδιαστη!

Ο Ρίκο Ρίτσι (Δημήτρης Κυρατσούδης), ο γαμπρός της οικογένειας και σύζυγος της Ρωξάνης, είναι 28 χρονών και δουλεύει ως ασφαλιστής. Είναι ο ορισμός του καλού παιδιού, έχει χιούμορ, είναι περιποιητικός, ευχάριστος, πολυλογάς και θέλει πολύ να νιώθει μέλος αυτής της οικογένειας. Είναι μισός Σικελός από τον πατέρα του και περηφανεύεται για την καταγωγή του, παρόλο που έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και δεν ξέρει πολλά για την πατρίδα του. Κάνει όλα τα χατίρια της Ρωξάνης και σπάνια διεκδικεί το δίκιο του. Ο μόνος, που τον κρατάει σε απόσταση είναι ο Γιάννης, τον οποίο ο Ρίκο, αν και δεν το παραδέχεται, κατά βάθος φοβάται. Ο Γιάννης είναι ο μόνος, που τον φωνάζει Ερρίκο γιατί όπως λέει το Ρίκο του θυμίζει σκύλο και θέλει ο γαμπρός του να του μιλάει στον πληθυντικό. Ο Γιάννης τον θεωρεί γιο του και τον αγαπάει αλλά δε θέλει με τίποτα να του δώσει αέρα, καθώς θέλει να είναι ο μοναδικός πάτερ φαμίλιας. Ο Ρίκο είναι ένα μεγάλο παιδί, που βρέθηκε παντρεμένος και πατέρας σε νεαρή ηλικία, αλλά απολαμβάνει ιδιαίτερα την οικογενειακή ζωή και λατρεύει να ασχολείται με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ο Πάρης και ο Χάρης είναι τα δίδυμα αγόρια της Ρωξάνης και του Ρίκο, είναι έξι μηνών και αν και είναι πολύ μικρά, καταφέρνουν να δώσουν τη δική τους νότα στην παράλογη καθημερινότητα της οικογένειας Αλατζά!

Οικογενειακά τραπέζια, που καταλήγουν σε καταστροφή, επισκέψεις ανεπιθύμητων συγγενών, ενοχλητικοί, γείτονες, απαιτητικοί συνάδελφοι, αδιάφοροι σύντροφοι, εφηβικές σκανταλιές και όχι μόνο συνθέτουν το πολύχρωμο, πολύβουο παζλ της οικογένειας Αλατζά!

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τάσος Κωστής, Σόφη Ζαννίνου, Θωμαίς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κυρατσούδης, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου.

H σειρά βασίζεται στο γαλλικό format «En Famille», που συνεχίζεται στη Γαλλία για 5η σεζόν. Η σειρά βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής σε 5 επιπλέον χώρες.