Tώρα Ό,τι Συμβαίνει: Πρεμιέρα από τη Θεσσαλονίκη!

Tώρα Ό,τι Συμβαίνει

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα...

Η αυλαία της ενημέρωσης στο ΟΡΕΝ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανοίγει στη Θεσσαλονίκη, στην 84η ΔΕΘ.

Η νέα χρονιά για την ενημέρωση στο Ανοιχτό Κανάλι ξεκινά αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το πρωί, με μια ειδική εκπομπή του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει.

Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα δίνουν την εκκίνηση του φετινού «ενημερωτικού μαραθωνίου» από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας πρεμιέρα ζωντανά μέσα από το περίπτερο του OPEN στη ΔΕΘ, που διαμορφώνεται σε τηλεοπτικό στούντιο ειδικά για την περίσταση.

Η Φαίη Μαυραγάνη θα μεταφέρει τον παλμό αυτής της κορυφαίας διεθνούς εκδήλωσης επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού, με μια τηλεοπτική καινοτομία. Το Τώρα Ό,τι Συμβαίνει είναι η πρώτη ενημερωτική εκπομπή που θα βγει ζωντανά μέσα από τη διεθνή έκθεση.

Το OPEN αγκαλιάζει τον θεσμό της ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων, καθώς και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό προϊόν. Παράγοντες της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, θα βρεθούν στο στούντιο του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει στη ΔΕΘ, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη διεθνή έκθεση με πολλές εκπλήξεις.

Έναρξη της ενημερωτικής χρονιάς στο Ανοιχτό Κανάλι, με μια ειδική εκπομπή-αφιέρωμα στη ΔΕΘ αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 8.00, απευθείας από το studio του ΟΡΕΝ στον χώρο της έκθεσης.

ΔΕΘ 2019-Τώρα Ό,τι Συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη.

…Και η συνέχεια κανονικά, από την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στο αγαπημένο ραντεβού με το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει»

στις 5.30 το πρωί.

Η Ενημέρωση έχει πρόσωπο. Ανοιχτή σε όλους

#ΤoraOtiSymvainei

OPEN

To Aνοιχτό Κανάλι