Νέο απολαυστικό επεισόδιο της κωμικής σειράς Τότε και Τώρα του ΣΚΑΪ, έρχεται την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00 και το Zappit μπήκε στα γυρίσματα για να κάνει Ρεβεγιόν με την Έλενα Χαραλαμπούδη, τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και special guest τον Σταύρο Σβήγκο, στον ρόλο του Μανώλη-Μάνου.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο σπίτια ετοιμάζονται για ρεβεγιόν σε παράλληλο “τότε” και “τώρα” σύμπαν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο «τότε», ο Τάκης παλεύει να φτιάξει την τηλεόραση ενώ η Σούλα, με ρόλεϊ και ρόμπα, τρέχει με τα φαγητά και τους… 35 καλεσμένους.
Ο Τάκης φέρνει τελευταία στιγμή τον Μανώλη, έναν φίλο από το γήπεδο, σε άθλια ψυχολογία μετά από χωρισμό. Η Σούλα τον λυπάται, τον “περιποιείται” και… τον συμπαθεί λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει.
Στο «τώρα», η Βαλέρια και ο Σπύρος ξεφορτώνουν σακούλες και ετοιμάζουν σούσι, μέχρι που σκάει έξτρα καλεσμένος: ο Μάνος – ένα κουκλί. Η Βαλέρια τον αναλαμβάνει σαν “ψυχοθεραπεύτρια του TikTok” με σημειωματάριο.
Τα παιχνίδια αλλάζουν εποχή: από τριανταμία με χιλιάρικα σε τρίβιαλ. Στο κέφι, το «τότε» γίνεται 90s πανηγύρι με τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι ενώ στο «τώρα» έχουμε secret santa.
Και στα δύο σπίτια η αλλαγή του χρόνου έρχεται με φιλιά, ευχές και ένα “πέρυσι έπεσαν περισσότερα” για τα βεγγαλικά.
Το φλουρί όμως κάνει τα δικά του: στο «τότε» δίνει έμπνευση για πρόταση γάμου-φιάσκο, στο «τώρα» πέφτει στον Μάνο… και τον στέλνει κυριολεκτικά στα επείγοντα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








