Το τούρκικο αγιάζι που έφαγε τον Έλληνα αγρότη

Διαβάστε για το νέο τούρκικο σήριαλ που κάνει πρεμιέρα στον ALPHA

Βέβαια, να επισημάνουμε ότι την επόμενη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα προβληθεί ένα επεισόδιο με τις καλύτερες στιγμές του ριάλιτι με τους αγρότες. Όχι, δεν θα είναι… πεντάλεπτο. Οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας θεωρούν ότι το best of του «Αγρότη» είναι διάρκειας μίας ώρας. Παράλογο…?!? Τέλος πάντων…

Όπως είπαμε λοιπόν από τη μεθεπόμενη Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο Alpha θα προβάλλει τη δραματική – αισθηματική σειρά, τουρκικής παραγωγής, «Το αγιάζι του έρωτα».

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2005 στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Show TV και ολοκληρώθηκε το 2007.

Όπως μας επισημαίνει και με δελτίο Τύπου ο ALPHA «η πορεία της ήταν εντυπωσιακή καθώς αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και κατέγραψε ιδιαιτέρως υψηλή τηλεθέαση, ενώ οι πρωταγωνιστές αγκαλιάστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Κενάν Ισμιρζάλιογλου στο ρόλο του Μεχμέτ, η Σελίν Ντεμιρατάρ στο ρόλο της Νερμίν, ο Ογκιούζ Γκαλελί ως Εντέρ και η Εμπρού Κιοτσάγκα στο ρόλο της Φιλίζ. Η επιτυχία της σειράς ήταν τόσο  μεγάλη που τις ώρες προβολής της, οι δρόμοι της Τουρκίας ερήμωναν».

Το αν… ερημώσουν οι δρόμοι ή τα… μηχανάκια τηλεθέασης θα αποδειχτεί. Σαφέστατα πάντως, o ALPHA έπραξε πολύ ορθά να προγραμματίσει την πρεμιέρα της σειράς του ενώ όλες οι υπόλοιπες εκπομπές θα απουσιάζουν λόγω εορτών! Την προηγούμενη μέρα θα έχει ολοκληρωθεί και ο «Master Chef» οπότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αλλαγές θα προγραμματίσουν τα υπόλοιπα κανάλια για να μην τους πιάσει… το αγιάζι στον ύπνο! 
 
Τώρα για το ποια είναι η υπόθεση της σειράς; Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο Τύπου και αποφασίστε αν σας ενδιαφέρει για να το παρακολουθήσετε. «Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στη Νερμίν και τον Μεχμέτ. Ερωτευμένοι όπως τη πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν, είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια.

Όμως, η  φτώχεια «δηλητηριάζει» την ευτυχία τους και υπονομεύει τη σχέση τους. Στο κομμωτήριο και στο συνεργείο, στα οποία εργάζονται, εξασφαλίζουν μεν το μεροκάματο, αλλά όχι τα όνειρά τους…

Κάποια μέρα η Νερμίν καλείται στην έπαυλη της Μπερκίς Οσμερμέκιογλου, μιας από τις πιο επιφανείς κυρίες της τουρκικής υψηλής κοινωνίας, προκειμένου να της κάνει μια προσωπική κούρα ομορφιάς. Όταν κάποια στιγμή ο γιός της Εντέρ, ένα από τα πιο όμορφα και περιζήτητα playboy της Κωνσταντινούπολης, βλέπει τυχαία τη Νερμίν, η ζωή όλων θα αλλάξει. Καθώς το αρχικό στοίχημα ότι μπορεί να «τη ρίξει» μετατρέπεται σε εμμονή, ο Εντέρ αντιλαμβάνεται ότι αυτή δεν είναι άλλη μια τυχαία κοπέλα για την ατζέντα του, αλλά τη θέλει για γυναίκα της ζωής του και μάνα των παιδιών του.

Η ζωή όλων αναστατώνεται και ανατρέπεται.

Πολύ σύντομα η κατάσταση θα εκτροχιαστεί, τα γεγονότα θα αποδειχτούν πιο δυνατά από τα αισθήματά τους και η Νερμίν καλείται να αντιμετωπίσει το πιο βασανιστικό δίλλημα της ζωή της.

Η μοίρα όμως έχει ήδη αποφασίσει…»

Γρηγόρης Μελάς