Το τεστ κορωνοϊού φτάνει στο Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Πώς θα γίνονται τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες από εδώ και πέρα;

Τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους κατοίκους στο Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες, θα γίνει αυτή την Παρασκευή στα Σπάτα. Σύμφωνα με την Espresso, το σύνολο των συντελεστών της σειράς του ΑΝΤ1 θα εξεταστούν, ώστε να είναι ασφαλείς για να ξεκινήσουν επιτέλους εκ νέου τα γυρίσματα την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, που θα υποβάλουν σε τεστ από τη Λενιώ Σταμίρη και τον Φανούρη, έως τον Δούκα Σεβαστό και την Αγορίτσα. Το ίδιο θα ισχύσει και για σκηνοθέτες, τεχνικούς, ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέρ, μέχρι και για το παιδί που φέρνει νερό στα διαλείμματα των σκηνών στους αγαπημένους ηθοποιούς του σίριαλ. Που, σημειωτέων, ποτέ δεν χάθηκαν μεταξύ τους, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, καθημερινά, στις 17:00, είχαν… τηλεδιάσκεψη.

Στόχος του Λευτέρη Χαρίτου είναι να γίνονται γυρίσματα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, παίρνοντας μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις. Ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα στο μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.