Το Τατουάζ: Ο Νικόλας διαλύεται ψυχολογικά όταν μαθαίνει ότι εντοπίστηκε το πτώμα της Ειρήνης κι ορκίζεται εκδίκηση!

Το Τατουάζ

Τι θα δούμε στα αποψινά επεισόδια της σειράς «Τατουάζ»; Στις 21:50 στον Alpha.

Τατουάζ – Δευτέρα 4 Ιουνίου – Επεισόδια: 197+198

Η Ξένια μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στην οικογένεια Μελά και τον Ορφέα. Όλοι μαζί καλούνται να αντιμετωπίσουν την επικινδυνότητα της κατάστασης της Ελένης, η οποία χρειάζεται επειγόντως αίμα. Η Τατιάνα πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να εξαρθρώσει το κύκλωμα που εκβιάζει ανήλικες κοπέλες. Ο Θεοχάρης συνεχίζει να αμφιβάλλει για το αν η σχέση της Αμαλίας και του Τσαρλς ήταν αυστηρά επαγγελματική.

[dfp_ads id=236982]

Ο Στέφανος και η Όλγα ξεκινούν ένα δειλό φλερτ, ενώ η συμπεριφορά του απέναντι στην Νικόλ εξακολουθεί να ’ναι ψυχρή. Η Άννα αναγκάζεται να γυρίσει στο Λονδίνο παρά τη θέλησή της. Η Τατιάνα επιλέγει το ξωκλήσι που θα γίνει ο γάμος και ο Νικόλας αυτοπροσκαλείται στους καλεσμένους. Η Όλγα μαθαίνει για την κατάσταση της Ελένης και φεύγει για Αθήνα. Ο Τόνυ «παραμυθιάζει» τη Μαργκώ ότι έχει αρχίσει να του περνάει ο έρωτας για την Τατιάνα. Η Αμαλία ξεκινά να συλλέγει πληροφορίες που μπορεί να κάψουν τη Μαργκώ.. Την ίδια ώρα, Θεοχάρης και Ηρώ έρχονται κοντά..

Ο Θεοχάρης νιώθει άβολα μετά από αυτό που έγινε με την Ηρώ . Συναντάει τη Μαργκώ και της ζητάει να του μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του Τσαρλς και της Αμαλίας, αλλά η Μαργκώ δεν τον καθησυχάζει.  Ο Ορφέας και η οικογένεια Μελά περνούν ώρες αγωνίας στο πλευρό της Ελένης, που δίνει μάχη για τη ζωή της. Ο Νικόλας και η Βέρα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους. Ο Τόνυ συνεχίζει να καταγράφει τις συνομιλίες της Μαργκώ με τον Στρατηγό κι αυτή τη φορά αυτά που θα ακούσει θα τον σοκάρουν.

Η Νικόλ λέει στην Άννα πως ο Στέφανος γίνεται όλο και πιο ψυχρός απέναντί της και συνειδητοποιεί πως μάταια χώρισε τελικά με τον Ιωσήφ. Η Τόνια βρίσκει ένα ακόμα στοιχείο του Γενάρη στο σπίτι της. Ο Νικόλας διαλύεται ψυχολογικά όταν μαθαίνει ότι εντοπίστηκε το πτώμα της Ειρήνης κι ορκίζεται εκδίκηση. Η Άννα μαθαίνει για τον γάμο του Τόνυ και του αποκαλύπτει το τατουάζ της, ομολογώντας του πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον Άλεξ. Η Μαργκώ βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη….