Το Τατουάζ: Ο νέος φόνος του Ορφέα και ο αυτόπτης μάρτυρας…

Το Τατουάζ

Απόψε στις 21:50 στον Alpha.

Το Τατουάζ – Επεισόδια: 259+260

Η Τατιάνα προσβάλλεται από αυτά που πιστεύει ο Τόνυ για εκείνη και πριν προλάβει να καταλάβει το λάθος του, τον διώχνει. Η Βέρα ξεκαθαρίζει στον Θεοχάρη πως πάνω από όλα είναι το παιδί της και του δηλώνει πως δεν πρόκειται να μετακομίσει μαζί του στην Ελλάδα. Ούτε ο Θεοχάρης όμως δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο Σωκράτης υποψιάζεται ότι η Χριστίνα έχει συχνές επαφές με τον Ορφέα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Την ίδια ώρα ο Ορφέας συνειδητοποιεί το ψέμα του Λευτέρη και τον επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις. Η Μάρθα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Παύλος έχει μπλέξει με μια 35χρονη. Η Ελένη κλείνει τη δουλειά στο Λονδίνο κι αποφασίζει να γυρίσει και να το ανακοινώσει στους δικούς της. Μια νέα γνωριμία της Αμαλίας, δίνει άλλο νόημα στη ζωή της. Ο Στέφανος κάνει μια κίνηση απελπισίας προκειμένου να πείσει την Όλγα να γυρίσει κοντά του.

Η Όλγα αντιδρά άσχημα στον ερχομό του Στέφανου στην Αίγινα. Η Άννα προσπαθεί να την πείσει, έστω να τον ακούσει και να μην φέρνει αυτή και τον Αλέξανδρο σε δύσκολη θέση. Μια μικρή υποχώρηση της Όλγας και ο συγκινητικός τρόπος που τη διεκδικεί ο Στέφανος, ο οποίος παραδέχεται τις αστοχίες του, θα φέρουν απρόσμενο αποτέλεσμα στη σχέση του ζευγαριού. Στο μεταξύ στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης προσπαθεί να μιλήσει με τον Μάριο, αλλά δεν καταφέρνει να βγάλει άκρη με την επιμονή του μικρού, οπότε απογοητευμένος φεύγει μαζί με την Ελένη για την Ελλάδα.

Ο Τόνυ προσπαθεί ακόμα να πείσει την Τατιάνα ότι έπεσε θύμα της ίντριγκας της Μαργκώ, αλλά η Τατιάνα είναι πολύ θυμωμένη μαζί του, γιατί θεωρεί ότι δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη, οπότε τα μελλοντικά τους σχέδια προς το παρόν δείχνουν να παραμένουν ανεφάρμοστα. Ο Ορφέας, είναι πλέον ασταμάτητος κι αφού η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει, συνεχίζει τη δολοφονική του δράση σκοτώνοντας μια φαρμακοποιό. Αυτή τη φορά όμως στη σκηνή του φόνου θα βρεθεί κι ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!