Το Τατουάζ: Με το δεξί η τηλεθέαση στην πρεμιέρα του Β’ κύκλου

Το Τατουάζ

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης...

Το Τατουάζ επανήλθε δριμύτερο στις οθόνες μας για δεύτερη σεζόν, το βράδυ της Κυριακής. Οι τηλεθεατές ήταν εκεί και φέτος σε ποσοστό 27,1% στο σύνολο και 24,2% στο δυναμικό κοινό. Η τηλεθέαση της σειράς έφτασε σε τέταρτο έως το 29,4%.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Τατουάζ

Η φερόμενη δράστης παραδέχεται το έγκλημά της στην αστυνομία. Ο Νικόλας φέρνει στην ομάδα μια νέα γυναίκα, τη Βίκυ, η οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Κάποιοι ήρωες ζουν ευτυχισμένες στιγμές, αγνοώντας την καταιγίδα που έχει ξεσπάσει στα Μετέωρα. Η Ελένη συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Ορφέα, εκείνος όμως την θέλει πίσω και παρακαλά τη Μάρθα να μεσολαβήσει. Ο Θεοχάρης αρνείται να φτιάξει τη σχέση με την Άννα και τα χρεώνει όλα στη Βέρα και την Αμαλία, που του είπαν ψέματα. Την ίδια ώρα η Αμαλία περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς στην Αίγινα. Η Νικόλ προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Τόνυ, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Τατιάνα. Η Μαργκώ πείθει τον Θεοχάρη πως δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση των όπλων. Ο Στέφανος ειδοποιεί τον Άλεξ να πάει Μετέωρα να πάρει τη μικρή Λήδα, γιατί η Όλγα κρατείται για φόνο.

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Όλγα και φεύγει εσπευσμένα μαζί με την Άννα για τα Μετέωρα! Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης συναντιέται με τον Τόνυ και τη Νικόλ και τους εκφράζει την μεγάλη του απογοήτευσή γι’ αυτό που έγινε! Η οικογένεια Μελά μαθαίνει πως η Όλγα σκότωσε αυτόν τον άντρα και δεν μπορεί να το πιστέψει! Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Όλγα στο κρατητήριο και ραγίζει η καρδιά του από αυτά που ακούει. Ο Νικόλας και η Αθηνά μπλέκονται σε μια καταδίωξη καθώς παρακολουθούν τον ίδιο άνθρωπο, τελικά όμως συμβαίνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο! Ο Ορφέας εισβάλει στο γραφείο της Τόνιας με άγριες διαθέσεις!