Το σόι σου: Τα νέα επεισόδια είναι… επικίνδυνα

Πρεμιέρα απόψε, στις 21:00...

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται για έναν δεύτερο γύρο επεισοδιακών συναντήσεων, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι… «σόι πάει το βασίλειο»!

Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, επιστρέφουν δριμύτεροι και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, με χορταστικές μερίδες γέλιου.
Τελικά, θα φάνε ή θα φαγωθούν;

Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015
«Σύνδρομο Στοκχόλμης»
Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου – Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας
Στο ρόλο του κλέφτη ο Γιώργος Ηλιόπουλος
Στο ρόλο του αστυνόμου Α’ ο Ανδρέας Ζήκουλης
Στο ρόλο του αστυνόμου Β’ ο Παναγιώτης Καρμάτης

Μία Κυριακή και δύο σπίτια. Ενώ η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) με τον Σάββα (Μελέτης Ηλίας) τρώνε στο σπίτι των Τριαντάφυλλων, οι αστυνομικές ταινίες που αγαπάει ο Βαγγέλης (Γιώργος Γιαννόπουλος) ζωντανεύουνε στο σπίτι των Χαμπέων. Ένας άγνωστος άντρας, κυνηγημένος από την αστυνομία, τρυπώνει στη μονοκατοικία τους με απρόβλεπτες και κωμικοτραγικές συνέπειες για όλους. Ο Βαγγέλης, η Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) και η Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη) πέφτουν όμηροι στα χέρια του και η σωτηρία τους μοιάζει αδύνατη, αφού σήμερα δεν προβλέπεται να τους επισκεφτεί κανένα απ’ τα υπόλοιπα παιδιά τους. Μια μάνα, όπως η Χαρούλα όμως, είναι δυνατόν να μην έχει τον δικό της τρόπο επικοινωνίας μαζί τους ώστε να σωθούνε από υπνωτικά βελάκια, προτάσεις γάμου και έρευνες της αστυνομίας;

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015
«Πρόσκληση σε γάμο»
Σενάριο: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας

Ο Άρης (Ευθύμης Ζησάκης) πηγαίνει χαρούμενος για φαγητό στους δικούς του. Είναι σίγουρος πως ένας παλιός, μεγάλος του έρωτας τον προσεγγίζει ξανά κι αυτό τον κάνει να πετάει στα σύννεφα. Τη χαρά του την μοιράζεται με τα αδέρφια του και τις γυναίκες τους. Όλοι δείχνουν να ξαφνιάζονται, αλλά και να χαίρονται πολύ με τον ενθουσιασμό του. Το ίδιο βράδυ, ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος) και η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) ετοιμάζονται να πάνε στο γάμο δύο υπαλλήλων της κλινικής. Αρχικά, τα δύο γεγονότα μοιάζουνε ασύνδετα. Πολύ σύντομα όμως, όλοι θα καταλάβουν ότι έχουνε μεγάλη σχέση μεταξύ τους και θα προσγειωθούν, απότομα και ομαδικά, από τα σύννεφα…

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.