Το σόι σου στην επανάληψη πέρασε πάνω από τα παιχνίδια ΑΝΤ1 – ΣΚΑΙ

Το σόι σου

Αν και καλοκαίρι, η κούρσα της τηλεθέασης και καλά κρατεί και ανατροπές έχει. Ανατροπές που δημιουργούν στους ιθύνοντες σκέψεις.

Το ραβασάκι της Nielsen για τη χθεσινή prime time έκρυβε εκπλήξεις πολλαπλών αναγνώσεων για τους ενδιαφερόμενους. Τα νέα προγράμματα «My man can» (ΣΚΑΪ) και «Το ταίρι ξέρει» (ΑΝΤ1) «παραδόθηκαν» στις σουρεάλ καταστάσεις της σειράς του Alpha «Το σόι σου» και μάλιστα σε επεισόδιο που δεν ήταν πρωτότυπο καθώς η σειρά έχει ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν!

Για το χρονικό διάστημα που και τα τρία προγράμματα ήταν ταυτόχρονα στον αέρα, «Το σόι σου» πήρε κεφάλι στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 20,8%, αφήνοντας πίσω το «My man can» (15,2%) και το «Ταίρι ξέρει»  (12,8%). Και στο σύνολο, η σειρά του Alpha ήταν μπροστά με 17,9% («My man can» 17,3% «Το Ταίρι ξέρει» 12%).

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν τελικά οι νέες προτάσεις θα καταφέρουν να τερματίσουν με πρωτιά ή αν το τηλεοπτικό κοινό θα μείνει πιστό στις αγαπημένες του συνήθειες ακόμα κι αν αυτές έρχονται στη μικρή του οθόνη σε επανάληψη.