Το σόι σου επιστρέφει απόψε

Τριανταφυλλαίοι και Χαμπέοι επιστρέφουν, χτυπούν εις διπλούν!

Από σήμερα, «Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια, δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις.
Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, τρώμε στο σπίτι των Χαμπέων και κάθε Παρασκευή δοκιμάζουμε τα εδέσματα των Τριανταφυλλαίων.

Αλεξάνδρα, Χαρούλα, Μενέλαος, Βαγγέλης, Λυδία, Σάββας, Κωνσταντίνος, Όλγα, Διονύσης, Μιχάλης, Μπέλα, Άρης, Αντωνία, Αλίνα. Μεγάλοι και μικροί, όλοι εν δράση. Όλοι εντός ή εκτός ορίων.

Μετά από μια εβδομάδα τρεξίματος, ο Σάββας και η Λυδία επισκέπτονται τους δικούς τους για το παραδοσιακό γεύμα της Κυριακής. Τη μια εβδομάδα στο σόι του, την άλλη στο δικό της. Εξουθενωτικό, αλλά τόσο ελληνικό! Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, νύφες, γαμπροί και παιδιά συναντιούνται ο καθένας με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και το δικό του ξεχωριστό πρόβλημα.

Περίληψη του 11ου επεισοδίου
«Το καναρίνι…»

Ο Σάββας (Ηλίας Μελέτης) και η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) φτάνουν στο σπίτι του Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) για το καθιερωμένο κυριακάτικο γεύμα. Όμως, και οι δύο δείχνουν να είναι ψυχραμένοι. Η Χαρά, με το δικό της γνωστό τρόπο, μαθαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί: για πρώτη φόρα από την ημέρα που είναι μαζί το ζευγάρι, ο Σάββας αρνήθηκε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα!

Το γεγονός στέκεται αφορμή για μια καταιγίδα απίθανων ερμηνειών από τις αδελφές της Λυδίας, που κάθε μια, προσπαθώντας να διαλευκάνει το μυστήριο, περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα με αποκορύφωμα την ανάμιξη του Διονύση (Σόλων Τσούνης) και της Αλίνας (Γωγώ Καρτσάνα).

Σε όλο αυτό το καταιγισμό παρεξηγήσεων, ο Βαγγέλης προσπαθεί να ξυριστεί και ο Σάββας να βρει λύση σε αυτό που πραγματικά τον απασχολεί …