Το Σόι σου έγινε… μας και επιστρέφει δυναμικά την επόμενη σεζόν

Το σόι σου

Τριαντάφυλλοι και Χαμπέοι τερμάτισαν πρώτοι στον τηλεοπτικό μαραθώνιο, στη ζώνη μετάδοσής τους και πήραν εισιτήριο Α΄ θέσης για το νέο πρόγραμμα του Alpha.

Μια οικογενειακή σειρά που έκανε… ριάλιτι την επιτυχία της και… talent show την προβολή κάθε επεισοδίου της. Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από τις κωμικές, σουρεάλ καταστάσεις της καθημερινότητάς του αλλά και τις θανατηφόρες ατάκες των ηρώων του, τράβηξε και φέτος ακάθεκτο προς την τηλεοπτική δόξα. Η σειρά του Alpha, αν και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν σκληρό ανταγωνισμό (reality, talent show), κατέγραψε όχι μόνο μια δυνατή πορεία στους πίνακες της Nielsen, αλλά κατέκτησε και την 1η θέση, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στο σύνολο κοινού.

[dfp_ads id=236982]

Το Σόι σου κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν 1ο στη ζώνη μετάδοσής του στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας 23,8% και αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό σχεδόν 9 μονάδες (ΣΚΑΪ 15,1% με The Voice of Greece/ Ελλάδα έχεις Ταλέντο/ My style rocks/ Survivor, Star 14,1% με ΞΤ/ Money Drop/ Master Chef/ Lethal Weapon).

Και στο γενικό σύνολο, το «Σόι σου» ήταν 1ο στη ζώνη μετάδοσής του με 22,7% και 7,1  μονάδες διαφορά από το 2ο σταθμό, τον ΣΚΑΙ (15,6% με The Voice of Greece/ Ελλάδα έχεις Ταλέντο/ My style rocks/ Survivor), με τον Star να είναι 3ος (12,4% με ΞΤ/ Money Drop/ Master Chef/ Lethal Weapon).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο φανατικό κοινό του σίριαλ ήταν οι γυναίκες ηλικίας 15-24, όπου άγγιξε το 29,7%, ενώ τη σειρά παρακολούθησαν έστω και για 1΄ λεπτό 1.722.000 τηλεθεατές.

Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι, λοιπόν, θα είναι το Σόι των τηλεθεατών για 5η χρονιά, καθώς ο Alpha έδωσε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Η Γωγώ Καρτσάνα επιστρέφει στο καστ και οι σεναριογράφοι επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, ενώ αγαπημένοι ηθοποιοί θα κάνουν guest εμφανίσεις.