Το σόι σου: «Χτύπησε» την υψηλότερη τηλεθέαση της χρονιάς κι ετοιμάζει …δυνατό guest την επόμενη εβδομάδα

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για τη σειρά του Alpha και ποιος "έρωτας" θα αναστατώσει τους ήρωες;

«Το σόι σου», διατηρώντας την πρωτιά του στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 15-44 κατέγραψε χθες την υψηλότερη επίδοσή του για φέτος, στο συγκεκριμένο κοινό, σημειώνοντας ποσοστό 31%! Αξίζει να σημειωθεί ότι, το σίριαλ του Alpha, στους άνδρες 15-34 σημείωσε 38,8%.

Την επόμενη εβδομάδα, ένα πρόσωπο θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους ήρωες της σειράς. Πρόκειται για τον Στράτο, δηλαδή, τον Ορέστη Τζιόβα.

«Με φόβο και πάθος»
Σενάριο: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Οι μεγάλες αγάπες λένε ότι πάνε στον Παράδεισο. Κάποιες, όμως, πάνε και στην Κηφισιά και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι των Τριαντάφυλλων. Ένας παλιός έρωτας της Λυδίας, ο Στράτος, έρχεται ως κολλητός του Άρη, σε μια στιγμή που εκείνη θεωρεί ότι η σχέση της με τον Σάββα περνάει κρίση. Απελπισμένη λοιπόν από τη μία η Λυδία, θρασύς και ερωτιάρης απ’ την άλλη ο Στράτος, το παρελθόν δε θ’ αργήσει να ξυπνήσει και μάλιστα με όλο το σόι παρόν. Κρυψίματα, ρούχα στο πάτωμα και μια ντουλάπα που κανείς δε θέλει να ανοίξει έρχονται να τους αποτρελάνουν. Πόσο πιστή θα αποδειχτεί άραγε η Λυδία με τον πειρασμό μέσα στα πόδια της;