Το σενάριο της ελληνοτουρκικής σειράς που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας

Ο επιτυχημένος σεναριογράφος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τη νέα δραματική σειρά που θα την υπογράφει σε συνεργασία με Τούρκους δημιουργούς.

Η σειρά θα προβάλλεται και στις δύο χώρες με πρωταγωνιστές τόσο Έλληνες όσο και Τούρκους ηθοποιούς. Ο ίδιος πρόκειται να πάει για μία ακόμα φορά στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να γνωρίσει τους Τούρκους πρωταγωνιστές που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη δουλειά, που αναμένεται να βγει στις οθόνες μας, όπως και στις οθόνες της γειτονικής χώρας, ακριβώς την ίδια περίοδο.

Η υπόθεση του έργου, όπως γράφει η Espresso, περιπλέκεται γύρω από δύο ανθρώπους, μια γυναίκα Ελληνίδα ηθοποιό και έναν άνδρα Τούρκο επιχειρηματία, που ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα τη δεκαετία του ’50, αφού η ηθοποιός αποφασίζει να παρατήσει την Ελλάδα μετά την τυχαία γνωριμία της με τον άνδρα, ενώ βρισκόταν στην Τουρκία και να πάει να ζήσει κοντά του.

Ο ηθοποιός είχε με δηλώσεις του υποστηρίξει τα τουρκικά σίριαλ, λέγοντας πως δεν καταλαβάινει την επίθεση, αφού πρόκειται για πανάκριβες παραγωγές. Και να που έφτασε η στιγμή να γράψει ο ίδιος το σενάριο μια ελληνοτουρκικής σειράς.

Διαβάστε ακόμα:

Ρήγας: «Δεν έκανα πρόταση στην Ελένη»

Τι γίνεται με την καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα;