Το πρώτο κυπριακό σίριαλ που έρχεται στην Ελλάδα! Δείτε τα τρέιλερ!

Έχει γυριστεί αποκλειστικά στην Κύπρο! Σε ποιο κανάλι θα το δούμε και ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές;

Μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα. Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται. Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία… Έτσι άρχισαν όλα…
Δώδεκα μήνες ακολούθησαν. Γεμάτοι ανατροπές, δάκρυα και γέλια για τους τέσσερις που ξεκίνησαν αντίπαλοι, έγιναν φίλοι και κατέληξαν να ξεπεράσουν ακόμη κι αυτό το στάδιο. Έγιναν ο ένας για τον άλλον, το «τώρα», το «σήμερα», το «πάντα».

Σαν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, που κάποτε καθόριζαν τις ζωές των απλών θνητών, έτσι κι εκείνοι οι δώδεκα μήνες σφράγισαν το πεπρωμένο τους. Δώδεκα μήνες. Δώδεκα θεοί. Όρισαν. Διέταξαν. Εκτέλεσαν.

Μια ερωτική ιστορία με τέσσερις ήρωες και πλοκή που θα μας καθηλώσει. Γυρισμένη αποκλειστικά στην Κύπρο, με πλούσια εξωτερικά γυρίσματα και γρήγορες εναλλαγές σκηνών, η Σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς», όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ θα ξεκινήσει και στην Ελλάδα λίγο πριν από το νέο χρόνο, αυξάνοντας σε δύο τις ελληνικές σειρές που θα παίζονται πλέον από τον ΑΝΤ1.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Μάνος Παπαγιάννης και ο Στράτος Τζώρτζογλου και από τον περασμένο Οκτώβριο που έχει κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο, έχει σημειώσει πολύ μεγάλη τηλεθέαση.

Δείτε δύο τρέιλερ της σειράς: