Το OPEN ανακατεύει την τράπουλα στην prime time

Open

Νέα δεδομένα για το OPEN στην καθημερινή prime time και το Σαββατοκύριακο.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του φέρνει το OPEN από την προσεχή κιόλας εβδομάδα. Και αυτό καθώς η δραματική σειρά, «Τελευταία ώρα» από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται σε νέα ώρα στις 20:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα καθηλώνουν. Η Μαρίνα γυρνώντας σπίτι, δέχεται επίθεση από τον άγνωστο στο μπαρ αλλά τελευταία στιγμή τη σώζει ο Νικόλας. Η Έλλη λέει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια για το ατύχημα προκαλώντας ένα μπαράζ αποκαλύψεων και αλυσιδωτών αντιδράσεων που τους φέρνουν όλους σε ρήξη.

Η Ισμήνη μαθαίνει τι συνέβη στη Ρόδο ενώ παράλληλα ο Αλέξης θα κάνει κάτι πολύ άσχημο που δείχνει τον πανικό του.

Επίσης, το OPEN δημιουργεί …Family Nights με τις καλύτερες ξένες ταινίες για όλη την οικογένεια κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ.

Ειδικότερα, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 το βράδυ στο OPEN είναι Family Night! Όλη η οικογένεια κλείνει ραντεβού τα Σαββατοκύριακα στο OPEN για τις πιο απολαυστικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ασύλληπτες περιπέτειες, αξιαγάπητοι ήρωες γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα με χαρά και παιχνίδι. Μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, με τις φωνές αγαπημένων ηθοποιών, αλλά και ταινίες για όλη την οικογένεια μέσα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, έρχονται και τον Δεκέμβριο στο OPEN.