Το Ντόλτσε Βίτα επέστρεψε στο Mega

Ντόλτσε Βίτα

Στο καθημερινό πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού...

Μια τροποποίηση σημειώθηκε από σήμερα, Τετάρτη 11 Μαρτίου στο πρόγραμμα του Mega με την σειρά «Ντόλτσε Βίτα» σε πρώτο πλάνο. Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα και του Λευτέρη Παπαπέτρου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με στόχο να θυμηθούν οι παλιοί και να γελάσουν οι νεότεροι!

Μια από τις αστείες, αγαπημένες και προχωρημένες σειρές, η Ντόλτσε Βίτα επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα και θα την απολαμβάνουμε καθημερινά στις 11:50!

Η σειρά ξεκίνημα για την Dolce Vita του Αλέξανδρου Ρήγα στην τηλεόραση. Η απολαυστική Χριστίνα, η ξεκαρδιστική Σάσα, η τρυφερή Ντορίτα, η ανεπανάληπτη Ασπασία, η φοβερή και τρομερή γιαγιά και ο ερωτευμένος Αντώνης, αγαπήθηκαν όσο λίγοι τηλεοπτικοί ήρωες και εξακολουθούν να συναρπάζουν και στις επαναλήψεις!

Κάποτε στην Περούντζια, μια κυρία αξιοπρεπέστατη, εργοστασιάρχης και χήρα από δεκαετίας, ονόματι Χριστίνα, μια τρελή βραδιά, μέσα στο μεθύσι της υποκύπτει στο φλερτ ενός νεαρού. Με τρόμο, τύψεις και ενοχές γυρνά στην Αθήνα και προσπαθεί να ξεχάσει το γεγονός. Αλλά… Άλλαι αι βουλαί του Κυρίου…Όταν η κόρη της έρχεται στην Αθήνα από τη Ρώμη να της γνωρίσει το νέο της αμόρε, αντικρίζει με τρόμο τον νεαρό της Περούντζια.

Η Χριστίνα πανικοβάλλεται, τα χάνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Και όταν ο νεαρός αρχίζει να εκδηλώνει ερωτικές επιθυμίες περισσότερο για τη μαμά παρά για την κόρη, τότε ξεκινά ένα απίστευτο γαϊτανάκι γλυκιάς παραζάλης…

Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Ζιώγου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Φωκά

Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου, Αλέξανδρος Ρήγας

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας