Το «Νησί» έκρυβε πολύ γέλιο

Διαβάστε: Οι σπαρταριστές στιγμές στα γυρίσματα της σειράς

Στα παρασκήνια της σειράς οι ηθοποιοί έκαναν συνεχώς πλάκα ο ένας στον άλλον και γέλασαν πολύ! Το περιοδικό TVZapping αποκαλύπτει μερικές από τις πιο αστείες στιγμές του «Νησιού».

 
Μπορεί η σκηνή που η Άννα παραδέχεται στον Ανδρέα ότι ναι τον απάτησε και ότι ναι δεν τον αγάπησε ποτέ να ήταν τρελά φορτισμένη και δύσκολη και να γυρίστηκε δεκάδες φορές για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, η Ευγενία Δημητροπούλου μετά όμως το…γλέντησε! Για να αποφορτιστεί από την ένταση και φορώντας ακόμα το φόρεμα με την τρύπα από την σφαίρα βαμμένο στο αίμα, δεν σταμάτησε να αστειεύεται με το συνεργείο και να ποζάρει…

 
Από μικρές η Μαρία με την Άννα δεν ήταν αυτό που λένε … κολλητές. Η δεύτερη ήταν…διάολος μεταμορφωμένος και της την έκανε κό-λα-ση τη ζωή της πρώτης μέχρι και το φινάλε… Η Ευγενία Δημητροπούλου που έπαιζε την Άννα έκανε όμως κόλαση την ζωή στην «αδελφή» της Μαρίας (Γιούλικα Σκαφιδά) και εκτός σκηνών! Με την…καλή έννοια πάντα και με χιούμορ.
 
Μπορεί οι επιταγές του σεναρίου να ήθελαν την Μαρία γλυκιά και τρυφερή με τον πατέρα της μέχρι και τον θάνατό του, στα break όμως η Γιούλικα Σκαφιδά τον…τρέλαινε με τις πλάκες της την Στέλιο Μάινα, φτάνοντας σε μια στιγμή να του κλέψει την τραγιάσκα του που «έπαιζε» σε μια επόμενη σκηνή. Δεν την είχε πάρει πρέφα ο Στέλιος και όταν την είδε να το φορά και να …την κάνει με ελαφρά, δεν σταμάτησε να γελά δυνατά.

 
Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης που σκηνοθέτησε με οίστρο την σειρά έκανε πολλές φορές την ζωή…κόλαση σε ηθοποιούς και συνεργείο για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τους…αρρώσταινε συχνά-πυκνά! Που να ήξερε όμως ότι θα έβρισκε το…γιατρό του στο πρόσωπο του χιουμορίστα Νίκου Ορφανού που σε ένα διάλειμμα του έβαλε και…στηθοσκόπιο στην πλάτη-πάνω από τα ρούχα! Το τι έγινε δεν περιγράφεται!

 
Μέγιστο πειραχτήρι ο Νίκος Ορφανός. Δεν τις σταμάταγε τις πλάκες στο «ιατρείο» που δούλευαν μετά του Νικόλαου Κυρίτση (Αλέξανδρος Λογοθέτης) και ιδού μια από τις μεγαλύτερες πλάκες του. Πήγε να πνίξει τον Λογοθέτη που όμως έμοιαζε να το απολαμβάνει τρελά το όλο παιχνίδι…

Πηγή: TVZapping