Το μυστικό της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες που ανακαλύπτει ο Κυπραίος

Άγριες Μέλισσες

Πού πηγαίνει η Ελένη όταν χάνεται στις Άγριες Μέλισσες;

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, πολλά μυστικά έρχονται στο φως και πολλά από όσα ξέρουμε ανατρέπονται. Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη να φεύγει συχνά από το σπίτι της χωρίς να του αποκαλύπτει πού πηγαίνει.

Η Ελένη καθημερινά πηγαίνει να δει τη Δρόσω, η οποία ζει απομονωμένη σε ένα σπίτι λίγο πιο μακριά από το χωριό μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Ο Κυπραίος, όμως, που ανησυχεί για την πολύωρη απουσία της Ελένης, την παρακολουθεί και εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που θα τον σοκάρει. Το γεγονός, όμως, ότι την παρακολούθησε και δεν την εμπιστεύεται οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, αν όχι σε οριστική ρήξη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην την χάσει. Η απογοήτευσή του για την Θεοδοσία μεγαλώνει όταν ανακαλύπτει πως την βοηθάει ο Κωνσταντής. Αυτή την προδοσία δεν είναι εύκολο να την δεχτεί. Λίγες μέρες μετά, η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλημμά της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο.

Ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται ότι κάποιος στις Άγριες Μέλισσες γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας. Η τελευταία επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς και η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να την μαλακώνει κάπως, ύστερα από πολύ καιρό.