Το Game Of Thrones αναζητά υποψήφιο για… έναν ακόμα αιματηρό θάνατο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο George R. R. Martin χρησιμοποιεί το ταλέντο του στο να… σκοτώνει χαρακτήρες για έναν καλό σκοπό!

Ο συγγραφέας της σειράς βιβλίων A Song of Ice and Fire, στην οποία βασίζεται το Game Of Thrones συγκεντρώνει χρήματα για ένα καταφύγιο λύκων στην Santa Fe και έχει ξεκινήσει έναν «διαγωνισμό» δωρεών με κάθε χρηματικό ποσό να αντιστοιχεί σε διαφορετικό συλλεκτικό δώρο από τη δημοφιλή σειρά. (Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τις δωρεές) Κάτι παρόμοιο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταινία – όνειρο πολλών φαν της Veronica Mars είχε γίνει πέρυσι με μεγάλη επιτυχία.

Για πολλούς φαν της σειράς με γερό κομπόδεμα ίσως αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να νιώσουν και αυτοί λίγη από τη δύναμη των…σπαθιών της επικής σειράς. Πως θα γίνει αυτό; Ένας άντρας και μία γυναίκα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο επόμενο βιβλίο του συγγραφέα, να επιλέξουν αν θέλουν να είναι πρίγκιπες, ιππότες ή κάτι άλλο και μάλιστα να έχουν τραγικό θάνατο! Αν φυσικά έχουν διαθέσιμα 20.000 δολλάρια… Οι δυο θέσεις είναι ακόμα ανοιχτές. Κι αν αναρωτιέστε μα υπάρχουν κάποιοι που θα έδιναν τόσα χρήματα; Τα υπόλοιπα 4 μεγάλα δώρα έχουν ήδη δοθεί!

4.500 δολ. για ένα σενάριο του πρώτου επεισοδίου υπογεγραμμένο από το καστ της σειράς
7.500 δολ. για ένα διπλό εισιτήριο για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου του GOT
7.500 δολ. για το … καπέλο του George R.R. Martin
15.000 δολ. για να πάρεις το πρωινό σου με τον George R.R. Martin

Τα μικρότερα δώρα όπως ευχαριστήριες κάρτες, βιβλία μαγειρικής GOT και υπογεγραμμένοι χάρτες του Westeros είναι ακόμα διαθέσιμα αν και αν κρίνουμε από τη ζήτηση, όχι για πολύ. Οι δωρεές ξεκίνησαν χτες, θα διαρκέσουν ένα μήνα και έχουν συγκεντρωθεί ήδη πάνω από 220.000 δολλάρια

Δείτε το μήνυμα του συγγραφέα στους φαν της σειράς.

Περισσότερα latest news »