Το δαχτυλίδι της φωτιάς: Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα στη νέα καθημερινή σειρά του Mega;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8
Η Σοφία είναι πολύ αρνητική με την απόφαση του Αλέξη να φέρει στο σπίτι τη Σαζέμ και τα προβλήματα μεγεθύνονται. Από την άλλη, η Ελένη συνειδητοποιεί πως κάποιος την παρακολουθεί ενώ η Νεφέλη αρχίζει να φοβάται για την έκβαση του γάμου της. Η Μαρίνα, παρά την αντίδραση του Στέφανου, ανακοινώνει πως θα μείνει στον πατέρα της μέχρι την ημέρα του γάμου, ενώ στην πραγματικότητα πηγαίνει στη Σαντορίνη για να συναντήσει τον Ορφέα και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για το παρελθόν του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9
Ο Στέφανος, επηρεασμένος από τη Σοφία, προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να αφήσει τη Σαζέμ, όμως αυτός είναι ανένδοτος αφού μέρα με τη μέρα οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Τη δύναμη που χρειάζεται θα την πάρει από τον πατέρα του, ο οποίος του δείχνει πως τον υποστηρίζει σε κάθε του κίνηση. Ο Πάρης, σιγά σιγά εκτός από τη Νεφέλη, αρχίζει να αντιμετωπίζει με ψυχρότητα και τον φίλο του, Στέφανο. Από την άλλη, ο Σωκράτης πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την οικογένεια Στρατηγού με απώτερο σκοπό την εκδίκηση. Μία σκοτεινή ιστορία του παρελθόντος στην οποία εμπλέκεται και ο Πέτρος θα αρχίσει σιγά σιγά να ξετυλίγεται. Στη Σαντορίνη, η Μαρίνα έρχεται πιο κοντά με τον Ορφέα και το πάθος ανάμεσά τους ξαναγεννιέται.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
Στη Σαντορίνη, η Μαρίνα αγνοεί το παρελθόν της και ζει τον έρωτά της με τον Ορφέα, ο οποίος αν και όμοιος με τον Χρήστο στην εμφάνιση, παρουσιάζει έναν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Στην Κύπρο, το κλίμα ανάμεσα στον Αλέξη και τη Σοφία εξακολουθεί να είναι τεταμένο, αφού η Σαζέμ νιώθει ανεπιθύμητη μέσα στο σπίτι. Μήπως όμως οι αμφιβολίες της Σοφίας είναι βάσιμες; Ταυτόχρονα, η Ελένη ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της αλλά και της ίδιας, αφού νιώθει πως και οι δύο παρακολουθούνται. Η Σοφία για πρώτη φορά κάνει κατάθεση ψυχής και παραδέχεται όσα ποτέ δεν ήθελε να ακούσει, ενώ ο Σωκράτης σχεδιάζει μία τυχαία συνάντηση μαζί της, προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
Στην Κύπρο, ο Σωκράτης αφοσιωμένος στον στόχο του και χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του συναντάει τη Σοφία και προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθειά της. Ο Πέτρος υπόσχεται στον Αλέξη και τη Σαζέμ πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την οικογένειά της στη Βαγδάτη. Ταυτόχρονα στη Σαντορίνη, η Ηρώ έχει αρχίσει να ζηλεύει παθολογικά τη Μαρίνα αφού βλέπει ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή του Ορφέα. Ο Ορφέας ύστερα από μία επίθεση που δέχεται δεν εμφανίζεται στην αποχαιρετιστήρια συνάντησή του με τη Μαρίνα ενώ εκείνη απογοητευμένη πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Κύπρο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Ο Ορφέας προλαβαίνει τη Μαρίνα και εκείνη αποφασίζει να μείνει στη Σαντορίνη για να ζήσει όσα στερήθηκε τα τελευταία 10 χρόνια. Η μέρα του γάμου έχει φτάσει και στο σπίτι της οικογένειας Στρατηγού επικρατεί αναστάτωση για τις τελευταίες ετοιμασίες. Ταυτόχρονα, ο Πάρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία σχετικά με μία καταγγελία που έχει απαγγελθεί εις βάρος του. Λίγο πριν από το γάμο και ενώ όλα είναι έτοιμα, η Νεφέλη και η Ελένη ανακαλύπτουν πως η Μαρίνα δεν βρίσκεται στο σπίτι και κάθε προσπάθεια για να τον εντοπισμό της αποδεικνύεται μάταιη.

Διαβάστε όλα τα νέα για τη σειρά εδώ…