Το αύριο μας ανήκει: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή σειρά του Mega

Το αύριο μας ανήκει

Το αύριο μας ανήκει: Μια ανεξήγητη έκρηξη. Σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως. Σχέσεις που δοκιμάζονται.

Το ερωτικό, αστυνομικό δράμα «Το Αύριο Μας Ανήκει», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου, έρχεται το φθινόπωρο, στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ένα δυνατό cast ηθοποιών ετοιμάζεται να δώσει πνοή στους χαρακτήρες της νέας, καθημερινής, δραματικής σειράς.

Η υπόθεση της σειράς: Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη,  Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου,  Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ» έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.