Το ατύχημα μπλέκει τις ζωές των ηρώων

Διαβάστε τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ.

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46: Η Μινέ εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας σε όλους πολύ μεγάλη ταραχή. Τη στιγμή που όλοι βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας, ο Τιμούρ και ο Σινάν λαμβάνουν ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς της Μινέ.

16:50 ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: Η Ναταλία, η Ελπίδα και η Μαρίνα μαζεύουν κάτω απ τη βροχή τον λιπόθυμο Κωστή και προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Τον μεταφέρουν στο σπίτι της Ναταλίας. Από το παραμιλητό του, καταλαβαίνουν ότι ακόμα κι αν συνέλθει από το ποτό και το σοκ, υπάρχουν πολύ βαθειά τραύματα που τον πονάνε. Αντίστοιχα μ’ αυτά που κουβαλάνε οι ίδιες. Ο εραστής της Ελπίδας θυμώνει με την αργοπορία της, ενώ ο Νικήτας εκμεταλλεύεται την απουσία της Μαρίνας για να καλέσει τη Ναταλία και να την πείσει να τα ξαναβρούν χωρίς να ξέρει πόσο κοντά στην παράνομη σχέση του, βρίσκεται η γυναίκα του. Παράλληλα η Αντιγόνη, η γυναίκα του Κωστή, συναντιέται με τον εραστή της, το Μηνά, που είναι συνάδερφος του Κωστή και ο βασικός του ανταγωνιστής και την πιέζει να αποκαλύψει στον Κωστή της αλήθεια για το δεσμό τους.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 187: Η Χρύσα καταφέρνει να αποσπάσει από τον χειριστή του παιχνιδιού τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, με την οποία παίζουν ο Σταύρος και η παρέα του. Ο Δημήτρης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Βίκυ, αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται. Η Αλεξάνδρα συμβουλεύει τον Κίμωνα να είναι πολύ προσεκτικός με τη σχέση τους, γιατί θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αν τους καταλάβει ο Δημήτρης. Ο Κίμωνας δηλώνει πως δεν φοβάται τον Δημήτρη και τον νοιάζει μόνο να είναι μαζί… Ο 'Αρης λέει στη Χρύσα για την ερωμένη του πατέρα τους και το παιδί που αυτός έφερε στον κόσμο μαζί της, η Χρύσα όμως αρνείται να τον πιστέψει. Ο Σταύρος επισκέπτεται την Αλεξάνδρα και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για το παρελθόν του, οι προσπάθειές του όμως μένουν άκαρπες. Η Φαίη και η Φρύνη ανησυχούν όταν ακούν την είδηση για τον γάμο της Μαντούς με τον Γιάννη… Στο μεταξύ, η 'Αννα κανονίζει συνάντηση του Μπίλυ με τη Βίκυ…

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99-100: Πώς θα αντιδράσουν ο Ηγεμόνας Μουσταφά και η Αϊμπιγκέ στην απόφαση για τον γάμο τους; Πώς θα αντιδράσει ο Σουλεϊμάν όταν μάθει πως ο Ιμπραήμ παρήγγειλε το δικό του άγαλμα; Θα μάθει η Χατιτζέ για τον απαγορευμένο έρωτα του Ιμπραήμ με τη Νιγκιάρ; Θα χωρίσει η Μαχιντεβράν τον Μουσταφά από τον μεγάλο του έρωτα, την Εφσούν; Η απόφαση γάμου της Βαλιντέ, ξαφνιάζει τον Ηγεμόνα Μουσταφά και την Αϊμπιγκέ, κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί αυτό τον γάμο. Ο Μουσταφά για να εμποδίσει τον γάμο, φτάνει ως τον Σουλεϊμάν. Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν μένει έκπληκτος και αντιδρά με έναν τρόπο που η Βαλιντέ δεν περίμενε. Η Χατιτζέ ακούει την ομιλία του Ματρακτσί με τον Ιμπραήμ. Ο Ιμπραήμ αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ματρακτσί και τη Νιγκιάρ. Το διαζύγιο της Νιγκιάρ προκαλεί ενδιαφέρον στο χαρέμι. Ο Ιμπραήμ αποφασίζει να φτιάξει την προτομή του και η Χατιτζέ ταράζεται με αυτή την απόφαση. Η Χουρρέμ μόλις μαθαίνει για την προτομή, μεταφέρει αμέσως το νέο στον Σουλεϊμάν. Ο αρραβώνας της Αϊμπιγκέ στεναχωρεί πολύ τον Μπαλί Μπέη. Η άρνηση όμως του Ηγεμόνα Μουσταφά για αυτό τον γάμο, τον κάνει να το ξανασκεφτεί. Ενώ η Χουρρέμ, πείθει την Αϊμπιγκέ πως αυτός ο έρωτας μπορεί να συνεχίσει, εκείνη κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Μπαλί Μπέη. Η Μαχιντεβράν είναι ενοχλημένη που ο Ηγεμόνας είναι τόσο δεμένος με την Εφσούν. Χρησιμοποιώντας τη Βαλιντέ Σουλτάν, φροντίζει για την αποχώρηση της Εφσούν από το παλάτι. Ενώ η Χουρρέμ, ζητάει βοήθεια για την επιστροφή της Εφσούν, από ένα πρόσωπο έκπληξη. Η Μαχιντεβράν, θέλει να κάνει τον Μουσταφά να ξεχάσει την Εφσούν και του στέλνει μια καινούργια παλλακίδα για να κερδίσει την αγάπη του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κώστας Αρβανίτης ζήτησε φωτιά από τον μετεωρολόγο στον αέρα της εκπομπής! Απίστευτο βίντεο!