Το αντάλλαγμα που ζητάει η Αντιγόνη για να βοηθήσει τον Λουκά

Ο Λουκάς αποκαλύπτει στον αστυνόμο ότι ο Διονύσης Αραβαντινός ήταν ο βιολογικός του πατέρας. Παράλληλα, του εξιστορεί όλα τα γεγονότα από τη βραδιά της δολοφονίας του, τις δουλειές που έκανε εκείνη η παρέα καθώς και την υπόθεση με τις παράνομες υιοθεσίες.

Ο Πέτρος, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, ζητάει και πάλι συμμαχία από την Αντιγόνη, αλλά εκείνη αρνείται. Επανέρχεται, όμως, στην αρχική της πρόταση, ζητώντας από τον Λουκά να την υπερασπιστεί στην επικείμενη δίκη της, με αντάλλαγμα να του πει πού είναι θαμμένο το πτώμα του πατέρα του.

Η Δάφνη και ο Νικόλας ανησυχούν ότι ο Ρούσσος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και φοβούνται μήπως τελικά ο Λουκάς βγει χαμένος από την υπόθεση. Εκείνος, όμως, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και όλη η παρέα αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του.

Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τη Νόρα να μην τα βάλουν με τον Πέτρο, γιατί θα καταστρέψουν το μέλλον τους. Η Νόρα, όμως, είναι ανένδοτη.

Ο Πέτρος περνάει στην αντεπίθεση και φροντίζει να επισημάνει τόσο στον Στέφανο όσο και στον Νικόλα ότι, αν η καταγγελία αυτή πάρει διαστάσεις, θα καταστρέψει πολύ κόσμο.

Ο Λουκάς μαθαίνει ότι ανώτερα στελέχη της αστυνομίας απομάκρυναν τον αστυνόμο από την υπόθεση του Ρούσσου.