Τίτλοι τέλους σήμερα για τον «Βαγγέλη»! Ποιο θα είναι το φινάλε;

– σήμερα το μεσημέρι γράφτηκε το τέλος για τον «Βαγγέλη» ! Η επιτυχημένη, κωμική σειρά του Mega ρίχνει αυλαία, με τους συντελεστές της να έχουν κλείσει στο κέντρο της Αθήνας το τελευταίο τους ραντεβού.

Το τελευταίο ραντεβού στην καρδιά της πρωτεύουσας ,για να γίνουν τα τελευταία συμπληρωματικά γυρίσματα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το «Με λένε Βαγγέλη», το τελευταίο επεισόδιο του οποίου θα προβληθεί την Δευτέρα 21 Μαίου.

Οσο για το ποιο θα είναι το φινάλε ; Οι τίτλοι θα πέσουν με τον «Βαγγέλη» αυτή τη φορά να διαλέγει να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο από τη λίστα του. Το νούμερο ένα. Την τελευταία κακή πράξη προτού τον χτυπήσει το αυτοκίνητο και γνωρίσει το κάρμα. Έκλεψε δέκα ευρώ από κάποιον άγνωστο και με αυτά, αγόρασε το ξυστό που τον έκανε πλούσιο.

Ψάχνοντας τον άγνωστο, ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος ήταν έτοιμος να αγοράσει κι αυτός ξυστό με τα δέκα ευρώ. Άρα ο Βαγγέλης, πήρε το ξυστό που θα έπαιρνε ο άλλος. Άρα, τα λεφτά είναι του άλλου και όχι του Βαγγέλη. Έτσι, αποφασίζει να πάρει όλα τα λεφτά από την τράπεζα και να τα χαρίσει στον άγνωστο…

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις MEDIA