Τίτλοι τέλους για το «Μπρούσκο»

Με ένα… πείραμα θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές το «Μπρούσκο».

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 θα ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της στη μάχη του prime time, αφού στον ΑΝΤ1… πειραματίζονται για την επόμενη σεζόν.

Έτσι την Παρασκευή 27 Ιουνίου το κανάλι του Αμαρουσίου θα προβάλλει ένα… χορταστικό επεισόδιο το βράδυ και όχι το απόγευμα που είναι η καθημερινή ώρα προβολής του. Η προβολή του θα ξεκινήσει μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δηλαδή στις 21:15 και θα ολοκληρωθεί στις 23:15 δίνοντας πάσα στην αμερικάνικη σειρά «Grey’s Anatomy». Εκείνη τη μέρα λοιπόν δεν θα προβληθούν τα επεισόδια των τούρκικων σειρών «Karadayi» και «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής».

Τι θα γίνει όμως, στο τελευταίο για τη φετινή σεζόν επεισόδιο του «Μπρούσκο»; Όπως αναφέρεται στην περίληψη
«το φινάλε του Α΄ κύκλου θα βρει τους ήρωες στην πιο σημαντική καμπή της ζωής τους, αφού απρόσμενα γεγονότα θα ανατρέψουν τα σχέδιά τους και θα τους οδηγήσουν σε νέους δρόμους, τους οποίους ούτε καν είχαν φανταστεί.

Η ημέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Μελίνας έχει φτάσει, αλλά η οργή και το μίσος του Σήφη θα τον οδηγήσουν σε μια απόφαση που θα ανατρέψει πολλά!. Ο Αχιλλέας θα βιώσει το μεγαλύτερο δίλλημα της ζωής του και θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλα τα αποθέματα της αγάπης του για τη Μελίνα, για να προχωρήσει στην τελική πράξη της ένωσής τους, στον γάμο τους. Το δίλλημα μεγάλο: να απαρνηθεί τον έρωτα και το πάθος, ή να γυρίσει την πλάτη στην οικογένειά του; Ότι κι αν αποφασίσει, στο παρά πέντε, η επόμενη πράξη του δράματος, θα γραφτεί από κάποιον άλλο και όχι από τον ίδιο. Η Δάφνη γεννάει, αλλά η επόμενη μέρα δεν θα είναι ούτε γι΄ αυτήν όπως την ονειρεύτηκε, αφού η εκδίκηση του Διαμαντή θα τα σαρώσει όλα…

Η Αγγελική θα το σκάσει από το κέντρο αποτοξίνωσης, παίρνοντας την πιο λανθασμένη απόφαση της ζωής της. Η Βασιλική, πληγωμένη από τις απιστίες του Μηνά, θα κάνει το επόμενο αβέβαιο βήμα της που την οδηγεί κατευθείαν στον «σκοτεινό» και διχασμένο Πάτροκλο. Η Αναστασία, έχοντας αφήσει πίσω ένα γράμμα, εγκαταλείπει τα Χανιά και πηγαίνει στην Αθήνα για να περιμένει τον Ματθαίο, πιστεύοντας ότι πια η ζωή θα της δώσει όσα της έχει στερήσει τόσα χρόνια. Θα είναι όμως ευτυχής η εξέλιξη για τους δυο ερωτευμένους, ή μήπως η μοίρα θα έχει την τελευταία στιγμή άλλα σχέδια;;; Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι στο κλείσιμο του Α΄ κύκλου της ιστορίας , οι ήρωες μας θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους και θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες δεν ήταν προετοιμασμένοι. Οι συγκρούσεις θα είναι ανελέητες … Η νίκη θα είναι για κάποιους ήρωες αναίμακτη και οριστική και για κάποιους άλλους η ζωή θα υπάρξει άδικη».

Αυτά λοιπόν θα συμβούν στο 193ο επεισόδιο της σειράς σύμφωνα με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Η σειρά θα επιστρέψει με καινούργια επεισόδια τον Σεπτέμβριο, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να προβάλλεται το απόγευμα, ή ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει να την κατεβάσει στη μάχη του prime time, αφού καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Βέβαια στελέχη του σταθμού θεωρούν ότι δεν πρέπει να αλλάξουν την ώρα προβολής της, καθώς το κοινό έχει συνηθίσει να βλέπει τη σειρά το απόγευμα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν την τακτική του MEGA και να κατεβάσουν την πετυχημένη σε τηλεθέαση σειρά τους στη μάχη του prime time. Το τι θα αποφασίσουν θα το δούμε τους επόμενους μήνες και αφού βεβαίως δουν κι οι ίδιοι τι τηλεθεάσεις θα σημειωθούν από το «πείραμα» του τελευταίου για τη σεζόν επεισοδίου.

Γρηγόρης Μελάς