Τίτλοι τέλους για την «Κλινική περίπτωση» με πρωτιά στην τηλεθέαση!

Δείτε το βίντεο!

Στο τελευταίο τους επεισόδιο, ο Γιάννης Μπέζος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η παρέα τους, φαίνεται πως καθήλωσαν τους τηλεθεατές μιας και στο σύνολό της η σειρά σημείωσε ποσοστό… 42%!

Επεισόδιο 18ο: ’Ενας άλλος Μάρκος ξυπνάει! ‘Ενας Μάρκος πρόσχαρος, αυθόρμητος, ερωτευμένος και… θεραπευμένος! Είναι γεγονός! Η φοβία για το αίμα είναι πια παρελθόν. Και ο Μάρκος απολαμβάνει τη νίκη του στην αγκαλιά της πανευτυχούς Αντριάννας. Πολύ γρήγορα, όμως, ο Μάρκος θα αναγκαστεί να δοκιμάσει τις νέες του αντοχές, όταν καλείται να επιστρέψει στο χειρουργείο προκειμένου να σώσει ένα νεαρό κορίτσι.

Στο νοσοκομείο οδηγείται και η Φλώρα για να περάσει μια σειρά από ιατρικά τεστ μήπως και γίνει μάνα. Τα τεστ αποδεικνύονται μαρτυρικά και η Φλώρα δεν είναι και η πιο εύκολη ασθενής… Ταυτόχρονα η Μίκα πηγαίνει στο σπίτι του Νικήτα για ένα δείπνο που τελικά δεν φαίνεται και πολύ «φιλικό». Δεν αφήνει, όμως, μια μικρή απογοήτευση να την καταβάλει. Είναι πλέον έτοιμη να ξαναμπεί στον στίβο του έρωτα. Και εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε ακόμα:

Φινάλε για τον «Βαγγέλη» με… πρωτιά στην τηλεθέαση!