Τινάζεται στον αέρα το 50-50

Ολο το παρασκήνιο:Το θρίλερ με τα συμβόλαια,η "ομηρία",οι δηλωσεις, τα πισωγυρίσματα και οι όροι από τη παραγωγή και το Mega

Ο Σάκης Μπουλάς -ένας από τους δύο που δεν υπογράφουν- φέρεται να είπε στην Espresso ότι το συμβόλαιο που του έδειξαν είναι μονομερές και οποιαδήποτε υπογραφή θα τον προσέβαλε ως προσωπικότητα.

«Δε με συμφέρει να υπογράψω το συμβόλαιο που μου προτείνουν. Όσοι συμφωνήσουμε, πρέπει να μην κάνουμε διαφημίσεις για όσο καιρό προβάλλεται η σειρά. Παράλληλα όμως υποχρεούμεθα να διαφημίζουμε άλλα προϊόντα στο κανάλι. Επίσης, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλη δουλειά, κάτι το οποίο στο παρελθόν φυσικά δεν ίσχυε» φέρεται να είπε ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zappIT, αρχικά είχαν συμφωνήσει και οι τρεις πρωταγωνιστές να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς, τα οποία θα άρχιζαν στα μέσα του Δεκέμβρη για να προβληθεί το σήριαλ στο τέλος της σεζόν.

Όμως τελικά, τα σχέδια του καναλιού άλλαξαν. Η παραγωγή αφήνει τώρα ανοιχτή την ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων. Όσο για την προβολή της σειράς στην τηλεόραση, μάλλον μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν.

Με αυτή την εξέλιξη, ουσιαστικά μεγαλώνει το διάστημα που οι τρεις πρωταγωνιστές θα πρέπει να μείνουν «εκτός» από όλα τα άλλα, «όμηροι» του συμβολαίου τους.

Επίσης, όπως φέρεται να είπε στην εφημερίδα ο Σάκης Μπουλάς «στην αρχή μας είχαν πει ότι τα επεισόδια θα ήταν εννέα και στη συνέχεια έγιναν δεκαπέντε. Υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους όρους δε με ενδιαφέρει να υπογράψω».

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για το μέλλον της σειράς, αν και οι δύο πλευρές εμφανίζονται ανυποχώρητες…