Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη «Ζωή της Άλλης»

Διαβάστε τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Ελπίδα, προσπαθεί να αποφύγει τον Αλέξη με κάθε τρόπο, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτή είναι μια μέρα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα… Στο μεταξύ, η Ξένια, ανυποψίαστη, αρχίζει να αισθάνεται ότι ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα γύρω της, αλλά ακόμα ούτε και η ίδια μπορεί να εξηγήσει την συμπεριφορά των γύρω της…

ΤΕΤΑΡΤΗ
Ο Φάνης πέφτει θύμα των ανθρώπων της κοινοπραξίας και οδηγείται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Οι νοσοκόμες βρίσκουν στο κινητό του το τηλέφωνο της Τόνιας και την ειδοποιούν. Η Μαίρη αισθάνεται τύψεις για την κατάσταση του Φάνη, καθώς αυτή εμπόδισε τον Μάνο να πάει να τον βρει τη μέρα του ατυχήματος. Η Κάτια ρωτάει την Ξένια επανειλημμένα για την προέλευση του πλαστού πιστοποιητικού, πράγμα που σφίγγει τον κλοιό γύρω της ακόμα περισσότερο.

ΠΕΜΠΤΗ
Η Βάσω σοκάρει την Τόνια με μια απίστευτη είδηση… Η Ελπίδα μόλις μαθαίνει για τον Φάνη αποφασίζει να φύγει από το Ναύπλιο, γεγονός που εκπλήσσει τον Χάρη. Ο Αλέξης δηλώνει στην Στέλλα ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει μαζί της. Η Ξένια προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη να βγάλει από την μέση τον Φάνη. Η Τόνια είναι αποφασισμένη να δει τον Φάνη και πάει στο νοσοκομείο μαζί με τη Βάσω.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η Τόνια με τη Λίλιαν βρίσκονται κι οι δύο στο πλευρό του Φάνη στο νοσοκομείο, όπου τις περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Βάσω μάταια πιέζει την Ξένια να της μιλήσει ανοιχτά και καταφέρνει με δυσκολία να κρύψει από την Ελπίδα ό,τι έμαθε μέχρι να βεβαιωθεί. Ο Ανδρόνικος έρχεται να μείνει με τη Βιβή και τη Θάλεια. Η Ξένια «κουρδίζει» τον Σωτήρη εναντίον της Τόνιας. Η Ελπίδα έρχεται κι εκείνη να επισκεφθεί το Φάνη και συγκρούεται έντονα με την Ξένια.