Τι μπορεί να συμβεί σε μια «Εκδρομή»;

Είμασταν όλοι εκεί...

Μια ολοκαινούργια σειρά για την οποία σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1 ο οποίος θέλει να επενδύσει στην μυθοπλασία για τη νέα σεζόν. Η «Εκδρομή» είναι μία σειρά πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα. Μια σειρά μυστηρίου το σενάριό της οποίας υπογράφει η Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία της ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και αναμένεται να τη δούμε στις οθόνες μας στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Δημοσιογράφοι από περιοδικά και site κάναμε τη δική μας εκδρομή στο Βέρμιο της Νάουσας όπου γίνονται τα γυρίσματα από τις 10 Φεβρουαρίου για την «Εκδρομή». Το zappIT μίλησε με τους πρωταγωνιστές  και συντελεστές της σειράς, οι οποίοι μας ξεγάγησαν στα μέρη όπου γίνονται τα γυρίσματα και μας μίλησαν για την απόφασή τους να αφήσουν για έξι ολόκληρους μήνες τον τόπο τους και να ζήσουν την εμπειρία εκεί και σύντομα θα δείτε αρκετές φωτογραφίες και πληροφορίες από τη δική μας εκδρομή. Τα γυρίσματα της σειράς τελειώνουν μέσα Ιουλίου, ενώ ο θερμός χειμώνας δυσκόλεψε πολλές φορές το έργο των συντελεστών, καθώς η ιστορία εξελίσσεται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η ιστορία της «Εκδρομής»: Σε ένα ξενοδοχείο-καταφύγιο που είναι στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού και στο οποίο βρίσκονται εγκλωβισμένοι λόγω των άγριων καιρικών συνθηκών 13 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους που βρέθηκαν εκεί με διαφορετική αφορμή ο καθένας. Τα πρόσωπα αυτά, είναι μεταξύ άλλων μια γυναίκα που αναζητά το παιδί της και που υποπτεύεται πως έχει απαχθεί από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Ένας καθηγητής που έχει λάβει μια πρόσκληση για να παραστεί στην αναστήλωση ενός παλιού βυζαντινού ναού που βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού. Μια δημοσιογράφος που έχει πάει να κάνει ένα ρεπορτάζ για τα χειμερινά σπορ. Ένας γέροντας αγρότης που έχει κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι από ένα διαγωνισμό κάποιας εταιρίας. Τρεις ορειβάτες με τον οδηγό τους, ένας μουσικός με την κοπέλα του, που είναι ανερχόμενη τραγουδίστρια και πηγαίνουν με σκοπό να βρουν ένα μουσικό παραγωγό και μία μάνα που ανησυχεί για την κόρη της και μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί.

Οι καιρικές συνθήκες τους απομονώνουν στο απομακρυσμένο καταφύγιο και καθιστούν αδύνατη την απομάκρυνση τους από εκεί. Οι τηλεφωνικές γραμμές κόβονται, η κινητή τηλεφωνία χάνει το σήμα της, τα τρόφιμα λιγοστεύουν, το ηλεκτρικό έχει συνεχείς διακοπές και οι διέξοδοι διαφυγής λιγοστεύουν μέχρι που γίνονται ανύπαρκτες. Ώρα με την ώρα αντιλαμβάνονται πως ο εγκλεισμός τους εκεί δεν είναι τυχαίος, ενώ ανακαλύπτουν πως έχουν σχέση με μια ιστορία του παρελθόντος που κανείς τους δεν θέλει να θυμάται. Παράλληλα μία γυναίκα βρίσκεται τραυματισμένη στο δάσος, ένας από τους ορειβάτες δολοφονείται και το παιδί που είχε απαχθεί βρίσκεται μυστηριωδώς στο δάσος…

Στην σειρά πρωταγωνιστούν: Λίνα Σακκά, Όθωνας Μεταξάς, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Νίκος Κολοβός, Τίνα Λεωνορά, Ορέστης Παλιαδέλης, Μιχάλης Συριόπουλος, Βασιλική Γρεκού, Δημήτρης Κοντός, Νίκος Τσολερίδης, Στέλιος Καλαϊτζής, Έφη Κόντα, Δημήτρης Κυριατσούδης, Γιώργος Χαλεκλής, Νίκος Νικολάου.

Παυλίνα Ντάσιου