Τι γίνεται με το «Βαλς με 12 θεούς»;

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στον ΑΝΤ1 μία τούρκικη σειρά. Η «Απαγορευμένη αγάπη» θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:50, την ώρα δηλαδή που το κανάλι του Αμαρουσίου πρόβαλλε τη σειρά «Βαλς με 12 θεούς».

 Το ερώτημα είναι τι συνέβη και η κυπριακής παραγωγής σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα της Λένας Μαντά, σταματά να προβάλλεται από το ελληνικό κανάλι, ενώ μάλιστα η προβολή της συνεχίζει κανονικά στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Όπως φαίνεται ο λόγος που αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 Ελλάδας να σταματήσουν την προβολή ήταν επειδή δεν υπάρχουν αρκετά επεισόδια γυρισμένα. Τακτική τους, όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, είναι να έχουν στα συρτάρια τους αρκετά επεισόδια τω ν σειρών. Όταν ξεκίνησαν λοιπόν φέτος ξανά την προβολή του «Βαλς» είχαν, αλλά επειδή η παραγωγή στην Κύπρο σταμάτησε λόγω των εορτών, αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 Ελλάδας να σταματήσουν την προβολή της σειράς έως ότου συγκεντρωθούν αρκετά επεισόδια.

Αυτός είναι ο λόγος αναβολής που υποστηρίζουν στο Μαρούσι και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τους πιστέψουμε, αφού το ίδιο έχει συμβεί και με άλλες σειρές, όπως τον «Σουλεϊμάν» που σταματούν την προβολή του και τη συνεχίζουν όταν υπάρχουν και πάλι αρκετά επεισόδια στα συρτάρια τους. Άλλωστε στο κανάλι του Αμαρουσίου με αυτόν τον τρόπο κρατούν… καβάντζα και μία πετυχημένη σειρά, αφού το «Βαλς» έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, αλλά θα δοκιμάσουν και το πώς θα πάει η καινούργια τούρκικη σειρά στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια των Αντεννικών το «Βαλς με 12 θεούς» θα επανέλθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες όταν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός έτοιμων επεισοδίων, αλλά και αν χρειαστεί… ανάγκη στη μάχη της τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς