Θάνος Καληώρας: Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Δούβλης που εισέβαλε στον Παράδεισο των κυριών;

Θάνος Καληώρας

Πλάι στην Θεοδώρα Τζήμου, ο Θάνος Καληώρας έκανε ντεμπούτο στη σειρά του Alpha.

Ύστερα από μια σημαντική τηλεοπτική απουσία, ο Θάνος Καληώρας αποφάσισε να επιστρέψει πριν από λίγα 24ωρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο αγαπημένος ηθοποιός ανήκει πια στην πρωταγωνιστική ομάδα της επιτυχημένης καθημερινής σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» όπου και υποδύεται τον δικηγόρο Αλέξανδρο Δούβλη.

Ποιος είναι όμως ο ήρωας τον οποίο ντύνεται από το τελευταίο επεισόδιο, αυτό της Μεγάλης Τετάρτης, ο Θάνος Καληώρας;

Ο Θάνος Καληώρας μπήκε στη σειρά του Alpha και υποδύεται τον 60χρονο μεγαλοδικηγόρο με τις διασυνδέσεις, Αλέξανδρο Δούβλη. Τυπικός, επαγγελματίας και αυστηρός κινείται επαγγελματικά έχοντας κατά νου περισσότερο το συμφέρων των ισχυρών πελατών του παρά την αλήθεια, την ηθική και το δίκαιο. Αν και οι νομικές του δυνατότητες είναι αδιαμφισβήτητες, συχνά παρακάμπτει τις νόμιμες διαδικασίες χρησιμοποιώντας τις πολιτικές γνωριμίες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη στο περιοδικό Τηλεθεατής, ο Αλέξανδρος Δούβλης είναι άνθρωπος ψυχρός, μετρημένος και αδίστακτος έχοντας καταφέρει να μείνει στο απυρόβλητο και να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους της χώρας.

Μάλιστα, στην επίσημη πρώτη του ηθοποιού την καθημερινή σειρά του Alpha βρέθηκε πλάι στην Θεοδώρα Τζήμου προκειμένου να την υπερασπιστεί σαν δικηγόρος της.