Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: Εισβάλλει στη Μουρμούρα και φέρνει τα πάνω κάτω

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, μπαίνει σήμερα στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Εισβάλλει σήμερα στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω. Ο λόγος για τη Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, που ακολουθεί με τη σειρά της τα βήματα των γονιών της στο χώρο.

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου θα υποδυθεί μια μυστηριώδη γυναίκα, την Ηλιάνα, η οποία θα πλησιάσει την Μένη και θα της εκμυστηρευτεί πως ο Ηλίας είναι πατέρας της.

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Τρίτη 20 Απριλίου – Μια μυστηριώδης γυναίκα, η Ηλιάνα (Θαλασσινή Μποσταντζόγλου), πλησιάζει την Μένη και της εκμυστηρεύεται ότι ο Ηλίας είναι πατέρας της. Στο σπίτι του Άγγελου και της Βέλης κόβεται το ίντερνετ και τώρα θα πρέπει να θυμηθούν πώς ήταν η ζωή πριν απ’ αυτό. Ένας περίεργος τύπος, απευθύνεται στο γραφείο που δουλεύει ο Μηνάς, για να εντοπίσει την συγγραφέα-φάντασμα Τσουράμπεη Τσάμπερλεν… Η Σοφία μένει για λίγες μέρες με τον Μπάμπη και την Ξένια και τους δείχνει την αγάπη της. Μόνο που αυτή η ξαφνική αγάπη τους προβληματίζει πως κάτι άλλο συμβαίνει…