Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Ένας φορολογικός έλεγχος, ένας ματάκιας κι ένα χαμένο πορτοφόλι

Θα γίνει της Πολυκατοικίας

Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Θα γίνει της Πολυκατοικίας, Επεισόδιο 7: Ο Στέφανος τα έχει κάνει σαλάτα με τα φορολογικά του και πανικοβάλλεται όταν του έρχεται ειδοποίηση πως θα του γίνει έλεγχος.

Ο Παύλος ζητάει τη βοήθεια του Αλέκου, που έχει έναν κολλητό φίλο που δουλεύει στην εφορία. Μόνο που η Φιλίτσα, η σύζυγος του εφοριακού, είναι μια ωραία γυναίκα που δεν θα περάσει απαρατήρητη και «άπιαστη» από τον Στέφανο….

Η Θάλεια αποκτά ένα καινούριο χόμπι, την ηλιοθεραπεία. Ταυτόχρονα αποκτά ένα καινούριο χόμπι και ο Βαγγέλης, το «μάτι»! Η Θάλεια ενοχλείται που πρέπει να απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσής της υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βαγγέλη. Σιγά σιγά όμως συνηθίζει στην ιδέα και για έναν περίεργο λόγο η λίμπιντό της αρχίζει να ανεβαίνει….

Ο Ανανίας χάνει το πορτοφόλι του, το οποίο θα πέσει στα χέρια πολλών αλλά δεν θα επιστρέψει ποτέ στα δικά του. Όσο αυτός παλεύει να βρει ποιος του το έχει πάρει, η πιστωτική του κάρτα χρεώνεται με όλο και μεγαλύτερα ποσά. Και εντελώς συμπωματικά, οι γείτονες γίνονται όλο και πιο καταναλωτικοί…