Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας: Ένας εθισμός, μια ανικανότητα και μια λέσχη για singles

Θα γίνει της Πολυκατοικίας

Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας, Επεισόδιο 11: Ο Παύλος πιστεύει ότι ο Στέφανος είναι εθισμένος στο σεξ και καταφέρνει να τον πείσει γι’ αυτό. Ο Στέφανος αποφασίζει πως θα λύσει το πρόβλημα κάνοντας μονογαμική σχέση με τη Ραλλία. Ο Παύλος, αντίθετα, θεωρεί πως η μόνη λύση είναι να μην μπορεί ο αδελφός του να κάνει σεξ! Και του ρίχνει ειδικά χάπια στον χυμό του…

Η Λουΐζα βρίσκει δουλειά σε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Άμστερνταμ. Ο Αλέκος θεωρεί πως εκεί υπάρχουν πολλοί πειρασμοί για απιστία και παροτρύνει τον Νίκο να την αφήσει έγκυο. Η Γεωργία το μαθαίνει και προσπαθεί να δώσει αντισυλληπτικά χάπια στη νύφη της. Στο τέλος, όμως, αυτός που καταλήγει να πάρει κατά λάθος τα χάπια, όχι μόνο της Λουΐζας αλλά και του Στέφανου, είναι ο Νίκος!

Η Χριστίνα είναι απογοητευμένη από την ερωτική της ζωή και ο Σωτήρης τη συμβουλεύει να στέλνει πιο ξεκάθαρα μηνύματα στο σύμπαν! Σε μια προσπάθεια θετικής σκέψης, η Χριστίνα μπαίνει σε μια λέσχη για singles. Εκεί θα βρει τον πιθανό άντρα των ονείρων της… και θα τον ξαναχάσει!