Θα φτάσει η διαμάχη Ρούσου – Λουκά στα δικαστήρια;

Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου.

Ο Νικόλας συμβουλεύει την Δάφνη να μην αναφέρει τίποτα στον Ηλία για την Εδέμ, καθώς είναι απαραίτητο για την υγεία του να ολοκληρώσει την θεραπεία του.

Ο Στέφανος, ανήσυχος για τη διαρροή πληροφοριών από τους κλεπταποδόχους, προειδοποιεί την Αντιγόνη να καταχωνιάσει το διαμάντι που έχει στην κατοχή της και να μην το πουλήσει. Το ίδιο συμβουλεύει και ο Πέτρος την Αμαλία, καθώς μια συσχέτιση του ονόματος του με την υπόθεση των διαμαντιών και του φόνου της ‘Αννας θα ήταν καταστροφική.

Η Αντιγόνη λέει στην Εύα και στον Λουκά ότι θα τους κάνει ένα δώρο για την βάπτιση του εγγονού της. Η Νταίζη, όμως, διακρίνει ότι η μητέρα της, για κάποιο λόγο, είναι τρομοκρατημένη. Ζητάει από τον Στέφανο να της μιλήσει, μήπως και του εκμυστηρευτεί τι έχει συμβεί.

Η Εύα, ύστερα από την υπόθεση της Μαρίλιας, αρχίζει και αποκτά μεγαλύτερη αισιοδοξία, βλέποντας ότι κάποια πράγματα γύρω της αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Την ώρα που ο Πέτρος επιβεβαιώνει στην Στέλλα ότι δεν θα κινηθεί εναντίον των παιδιών και η διαμάχη θα σταματήσει εδώ, ο Λουκάς κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ και προκαλεί τον Πέτρο να πάνε στα δικαστήρια.