Θα ερωτευτεί η Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες; Τι απάντηση δίνει η Ελένη Καρακάση

Άγριες Μέλισσες

Τι λέει η γνωστή ηθοποιός για τις Άγριες Μέλισσες.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά για τις εξελίξεις στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν μαζί τη Ρίζω και τον ενωμοτάρχη Προύσαλη.

Θα ερωτευτούν; Σε αυτό το ερώτημα δίνει μια απάντηση η Ελένη Καρακάση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σενάρια που έχει στα χέρια της.

Η Ρίζω θα ερωτευτεί κάποιον;

Όλοι αναρωτιούνται αν αυτή η γυναίκα θα βρει κάποιον για τον εαυτό της. Στα επεισόδια, όμως, που έχω στα χέρια μου, και είναι λίγο παρακάτω από εκεί που έχει σταματήσει η σειρά, δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

Υπάρχει στο σενάριο να μπλέξει με τον ενωμοτάρχη;

Ο κόσμος έχει γράψει κάποια σχόλια τύπου ότι θέλουν να δουν τη Ρίζω με τον ενωμοτάρχη, αλλά εγώ στα σενάριά μου δεν έχω κάτι τέτοιο. Προς το παρόν, έτσι; Τώρα, αν υπάρχει κάτι στο μυαλό της Μελίνας, θα σε γελάσω, γιατί δεν την έχω ρωτήσει κιόλας.

Στη σειρά αναμένεται να μπει ένα νέο πρόσωπο, ο Ιορδάνης, ο οποίος θα ερωτευτεί τη Δρόσω. Τι ρόλο θα παίξει η Ρίζω σε αυτό το ειδύλλιο;

Ο Ιορδάνης, με αφορμή το γεγονός ότι φέρνει τα υφάσματα στη Ρίζω, βλέπει και ερωτεύεται τη Δρόσω. Τότε εκδηλώνει στη Ρίζω την επιθυμία του ότι θέλει να την παντρευτεί. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζω τι θα γίνει.

Πώς θα καταφέρετε να κρύψετε την εγκυμοσύνη της Δρόσως από το υπόλοιπο χωριό;

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα γι’ αυτό…

Η Ρίζω δέχεται την πρόταση της Ασημίνας και της Μυρσίνης να τους δώσει το μωρό της Δρόσως. Θα τη δούμε, όμως, να μετανιώνει;

Επίσης είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, γιατί αυτό, αν συμβεί, θα ‘ναι πολύ παρακάτω. Ως Ελένη Καρακάση, από αυτά που βλέπω μπροστά, είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίζει να δώσει το παιδί της το κάνει επειδή το βλέπει σαν εξιλέωση απέναντι στην αδελφή της. Δεν το βλέπει σαν λύση προκειμένου να γλιτώσει την κατακραυγή.