Το τατουάζ: Η Ειρήνη συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι στις Σπέτσες

Απόψε στις 21:50 στον Alpha.

Το τατουάζ – Επεισόδια: 181+182

Ο Νικόλας απαιτεί από τη Βέρα να τον πιστέψει, αλλά εκείνη κρατάει ψυχρή στάση απέναντί του, γεγονός που τον φέρνει στα όριά του. Ο Άγγελος, σε μια κίνηση απελπισίας, δοκιμάζει την τύχη του με την Αφροδίτη και καταλήγουν παραμονή του γάμου της να κάνουν έρωτα. Ο Αλέξανδρος υποψιάζεται πως η Μαρίνα κρύβει κάποιο μυστικό σχετικά με την αδελφή της. Ο Τόνυ αποκαλύπτει στην Τατιάνα για το σπίτι που αγόρασε στην Αθήνα. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πείσει την Άννα πως δεν είχε καμία ανάμειξη στο παιχνίδι του Ορφέα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Η Μάρθα ενημερώνει τον Παύλο πως μετά τον γάμο της Αφροδίτης, θα προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο. Παραμονή του γάμου και η οικογένεια Μελά βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, ενώ η Αφροδίτη δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Άγγελο. Η Ελπίδα επιτρέπει στον Στέφανο να αναγνωρίσει την Αλκυόνη ως κόρη του. Η Ειρήνη συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι στις Σπέτσες. Ο Αλέξανδρος με τον Άγη υπογράφουν τα συμβόλαια της νέας τους συνεργασίας.

Ο Αλέξανδρος με τον Σάκη πιάνονται στα χέρια. Η Βέρα δείχνει να πείθεται από τα λεγόμενα του Νικόλα και τα ξαναβρίσκουν. Η Ελένη συμβουλεύει την Αφροδίτη να ξεχάσει ότι έγινε με τον Άγγελο και να προχωρήσει με τον γάμο. Ο Αλέξανδρος πείθει την Άννα πως δεν είχε καμία συμμετοχή στη φάρσα του Ορφέα. Η μέρα του γάμου φτάνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται. Ο Άγγελος ανακοινώνει στον Ορφέα πως δεν σκοπεύει να πάει στον γάμο. Ο Στρατηγός καλύπτει τα νώτα του σχετικά με την απόπειρα απαγωγής του Τόνι.

Η Βέρα μιλάει στην Τόνια και την Τατιάνα για το θέμα με τον Νικόλα, ενώ η Ναταλία εμφανίζεται με νέα αποδεικτικά στοιχεία που την κλονίζουν. Η Άννα προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Μάριο για να καταλάβει αν επηρεάστηκε από τον χωρισμό των γονιών του, ενώ παράλληλα η Αμαλία ενημερώνει τη Βέρα πως ο Μάριος έμαθε την αλήθεια. Ο Αλέξανδρος δίνει εντολή στον Άγγελο να παρακολουθήσουν το σπίτι των Αθανασίου για να δουν τι συμβαίνει με τον συναγερμό τους. Όλοι οι καλεσμένοι στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ο Παύλος με τον Αλέξανδρο έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη…