Τάσος Χαλκιάς για “Κάτω Παρτάλι”: «Αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά»

«Είναι απάνθρωπο να εργάζεσαι για δύο χρόνια και να μένεις απλήρωτος…».

Συνέντευξη στην εφημερίδα Spirto και την Κωνσταντίνα Μπιτζήλου παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος αποκάλυψε πως οι ηθοποιοί από το “Κάτω Παρτάλι” αποφάσισαν να κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα.

Έχει ακουστεί ότι από το «Κάτω Παρτάλι» που συμμετείχατε, δεν έχετε πληρωθεί ακόμα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Βεβαίως ισχύει και ισχύει κιόλας ότι εξαιτίας του ότι δεν έχουμε πληρωθεί, δεν συνεχίζεται και η σειρά γιατί είχε συμφωνηθεί να συνεχίσει. Οι ηθοποιοί και όχι μόνο οι ηθοποιοί αλλά και οι τεχνικοί αρνούνται να συνεχίσουν, διότι δεν έχουν πληρωθεί. Τώρα, αν είναι υπεύθυνη η παραγωγή ή αν είναι υπεύθυνο το κανάλι –γιατί μας παίζουν από τον Άννα στον Καϊάφα- κανείς δεν μπορεί να ξέρει και οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπιστεί πιο σοβαρά.

Έχετε αποφασίσει να κινηθείτε νομικά;

Οπωσδήποτε θα κινηθούμε, γιατί είναι τουλάχιστον απάνθρωπο να εργάζεσαι για δύο χρόνια και να μένεις απλήρωτος έπειτα από μια δουλειά ιδιαίτερα κοπιαστική, όπου πολλοί από μας δουλεύαμε στο κρύο, πηγαίναμε με πυρετούς. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι, γι’ αυτό αποφασίσαμε να κινηθούμε και νομικά. Είναι ζήτημα των επόμενων ημερών για να γίνουν αυτές οι συμφωνίες και να προχωρήσουν οι δικηγόροι.