Τάνια Τρύπη – Κωνσταντίνος Καζάκος: Ξαναγίνονται ζευγάρι στο Κόκκινο Ποτάμι

Κόκκινο Ποτάμι

Πώς είναι η συνεργασία τους στο σίριαλ που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή;

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη… γίνονται ξανά γονείς! Στη φιλόδοξη σειρά εποχής του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι, που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, είναι ο Μιχάλης και η Σοφία Νικολαΐδη, που παντρολογούν τη μοναχοκόρη τους Ιφιγένεια λίγο πριν από τον ξεριζωμό από τον τόπο τους, τον Πόντο…

Αλήθεια, πώς είναι να συνεργάζονται μαζί, ενώ υπήρξαν ζευγάρι στην πραγματική ζωή;

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα, η Τάνια Τρύπη απαντά στην ερώτηση του Βασίλη Ανδριτσάνου «Πώς είναι που τον σύζυγό σας στη σειρά τον υποδύεται ένας πρώην σύζυγός σας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος;»:

«Πρώην σύζυγός μου και πατέρας του παιδιού μου. Βασικότατο! Τυχαίνει πολλές φορές οι άνθρωποι να έχουν “χημεία” στη ζωή και να μην έχουν στη δουλειά ή να έχουν στη δουλειά και όχι στη ζωή. Εδώ ήμασταν πολύ τυχεροί, γιατί έχουμε ξανασυνεργαστεί. Πέρα από τη μεταξύ μας σχέση, που είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική, έχουμε πολύ καλή “χημεία” στη δουλειά μας, οπότε είναι ευχής έργον η συνύπαρξή μας στη σειρά».

«Με την κυρία Τρύπη ξαναείστε… σύζυγοι στην οθόνη, ενώ στην πραγματική ζωή ζείτε πια χωριστά. Πώς είναι λοιπόν η τηλεοπτική σας συνύπαρξη;», ρωτά η Αθηνά Ζαχαράκη τον Κωνσταντίνο Καζάκο κι εκείνος αναφέρει:

«Δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε όλα αυτά τα χρόνια, έτυχε όμως τώρα! Η συνεργασία μας είναι μια χαρά. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον, έχουμε οικειότητα, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».