Ταμάμ: Οι νέοι χαρακτήρες του 3ου κύκλου – Πως αλλάζουν οι ζωές των ηρώων

Ταμάμ

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή έχουν ήδη δώσει τα σενάρια τους ηθοποιούς και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος θα πει το πρώτο «πάμε» για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του «Ταμάμ».

[dfp_ads id=236982]

Όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και φέτος καινούργια πρόσωπα αναμένεται να ενταχθούν στο υπάρχον καστ, «εισβάλλοντας» στις ζωές των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Μάρα Σαρρή, από την αρχή θα δούμε έναν νεαρό, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος γνωρίζεται με την Κατερίνα σε ένα μπαρ ενώ διασκεδάζουν. Η κοπέλα, συζητώντας μαζί του, διαπιστώνει πως γνωρίζει πολλά πράγματα γύρω από την τεχνολογία και, θέλοντας να διατηρήσουν επαφή, του ζητά να βοηθήσει εκείνον και την Έλλη να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα. Ο Κωνσταντίνος δέχεται να συνεργαστεί με τα κορίτσια δίχως δεύτερη σκέψη και έτσι, έπειτα από λίγες μέρες, οι δύο κολλητές κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα: Μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μοιράζονται τις σκέψεις τους και τις ανησυχίες τους, ενώ συμβουλεύουν τους αναγνώστες τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος και η Κατερίνα έρχονται ολοένα και πιο κοντά και κάποια στιγμή γίνονται ζευγάρι. Ωστόσο, ένα άλλο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης είναι η Ευθυμία, ένα κορίτσι ηλικίας 16-17 ετών, το οποίο είναι πολύ ταλαιπωρημένο. καθώς πηγαίνει συνεχώς από το ένα ορφανοτροφείο στο άλλο. Η Ευθυμία, λοιπόν, ξεκινά συνεδρίες με τη Μυρτώ αποκαλύπτοντας της τα πάντα για τις τραγικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, τους φόβους, αλλά και τις ανασφάλειές της. Η ιστορία της συγκινεί και ευαισθητοποιεί την ψυχολόγο, που θα σταθεί στο πλευρό της. Στην πορεία, όμως, το κορίτσι εμπλέκεται ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα της οικογένειας, με αποτέλεσμα η σχέση αυτή να ταράξει την Έλλη.

Σύμφωνα με το MYtv αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα τελικά κάστινγκ για να αποφασιστεί ποιοι θα υποδυθούν τους δύο αυτούς ρόλους.