ΤΑΜΑΜ: Απόψε η πρεμιέρα της σειράς

Διαβάστε την υπόθεση και μάθετε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Σε μία πρόταση, όπου οι νέοι και έχουν τον πρώτο λόγο, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει τη φετινή σεζόν με μία δυνατή πρόταση στο χώρο της μυθοπλασίας, η οποία ακούει στον τίτλο: «ΤΑΜΑΜ» και αποτελείται από εβδομαδιαία 45λεπτα επεισόδια!

Στο «ΤΑΜΑΜ» ο 50χρονος Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης), Τούρκος κουρέας που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα με τα δυο του παιδιά (τον 17χρονο Τσεμ και την 15χρονη Γιαγκμούρ), ερωτεύεται την 45χρονη Ντόρα (Μαρία Λεκάκη ), ολιστική – εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια που επίσης ζει και εργάζεται στην Αθήνα με τα δυο της παιδιά (την 16χρονη Λένα και τον 13χρονο Νίκο).

Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Και οι δυο τους πιστεύουν ότι αυτά που κρατούν μακριά τους ανθρώπους, δηλαδή οι διαφορές στην καταγωγή, τη θρησκεία και την κουλτούρα, είναι αυτά ακριβώς που μπορεί και να τους ενώσουν σε μια δυνατή και εναλλακτική οικογένεια.

Αυτό όμως που τους ξεφεύγει είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας που μπορεί να διαλύσει τα πάντα: Οι ορμόνες των εφήβων, που τρελαίνονται με το παραμικρό και βαράνε κόκκινο με τις αισθηματικές και σεξουαλικές τους ανησυχίες. Τα πράγματα μάλιστα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα όταν η Λένα και ο Τσεμ ερωτεύονται…!

Στο πρώτο επεισόδιο του «ΤΑΜΑΜ», η Μυρτώ και ο Μετίν αποφασίζουν να ανακοινώσουν στα παιδιά τους ότι θα ζήσουν όλοι μαζί. Η απόφαση σκάει σαν βόμβα στα παιδιά που δεν είχαν ποτέ φανταστεί μια τέτοια πιθανότητα. Οι αντιδράσεις είναι άμεσες ειδικά απ’ την Έλλη που δεν θέλει να δεχτεί με τίποτα μια τέτοια συμβίωση. Δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο Μετίν θα γίνει «πατέρας» της κι «αδέρφια» της ο κάγκουρας Τζέμ και η Ντιλέκ με τη μαντήλα στο κεφάλι!

Η νέα σειρά δημιουργικών συγκρούσεων του ΑΝΤ1 έρχεται για να ασχοληθεί με την καθημερινότητα αυτής της ιδιαίτερης οικογένειας, δίνοντας βαρύτητα σε έννοιες όπως ο σεβασμός, η διαφορετικότητα, η πολυπολιτισμικότητα αλλά και το χιούμορ. Σημαντικές φυσιογνωμίες της σειράς; Τα τέσσερα παιδιά που βιώνουν πιο έντονα απ’ τους γονείς τους μία τεράστια αλλαγή και μέσα από τα μάτια των οποίων παρακολουθούμε τις εξελίξεις της πλοκής.

Κοινός πυρήνας; Ο έρωτας, που ενάντια σε εμπόδια ηλικίας και πεποιθήσεων, βρίσκει πάντα χώρο να μεγαλώσει και ν΄ αναπτυχθεί.

Η σειρά, που μέχρι σήμερα έχει προβληθεί στη Γερμανία (2006) αλλά και μεταγλωττισμένη σε πολλές ακόμη χώρες, γυρίζεται για πρώτη φορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες και την κουλτούρα μίας άλλης χώρας, όπως η
Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, η ομότιτλη ταινία που γυρίστηκε και προβλήθηκε στη Γερμανία το 2009 έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων στη χώρα.

Ετοιμαστείτε κι εσείς να υποδεχτείτε όλους τους πρωταγωνιστές στον ΑΝΤ1 με μία σειρά που θα σας ταιριάξει… «ΤΑΜΑΜ»! Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22:15 και νέο επεισόδιο κάθε Δευτέρα το βράδυ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Παίζουν:
Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας, Νίκος Μαγδαληνός, κ.ά.