ΤΑΜΑΜ: Απόψε η πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς

Απόψε στις 22:15, το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου, στον ΑΝΤ1...

Ένα καλοκαίρι συναισθηματικού ψύχους βρήκε την οικογένεια Οζτουρκ-Χρηστίδου ενώ φθινόπωρο και χειμώνας προβλέπονται με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Ο 1ος κύκλος τελειώνει με τις δύο οικογένειες να ζουν χωριστά. Ο πατέρας της Μυρτώς (Μαρία Λεκάκη) αποκάλυψε ένα μυστικό που κατάφερε να διαλύσει το ζευγάρι. Ο Μέτιν (Μανώλης Μαυροματάκης) και τα παιδιά είναι στη Τουρκία και η οικογένεια της Μυρτώς σε καλοκαιρινές διακοπές.

Στο 2ο κύκλο, ο Μετιν θα δώσει μία δευτερη ευκαιρία στην Μυρτω κι εκείνη με την σειρά της, θα δεχθεί την πρόταση γάμου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν σαν παλιά ελληνική ταινία με happy end.
Ο «πόλεμος» μεταξύ Ελλης και Τζεμ καλά κρατεί. Ο Τζέμ δεν μπορεί να συγχωρέσει στην Ελλη (ότι έκανε έρωτα με κάποιον άλλον).
Εκείνη αθαραπευτα ερωτευμένη, βρίσκει παρηγοριά σε μία καινουργια φίλη, την Ολγα, κόρη παπα. Η Όλγα ερωτεύεται τον Τζέμ και μεταξύ τους δημιουργείται ένα ιδιόρρυθμο τρίγωνο με πολλές ανατροπές .
Η Ντιλέκ ανακαλύπτει επιτέλους τον κρυφό θαυμαστη της, που δεν είναι άλλος από τον κολλητό του αδελφού της, Τεο. Μαζί του θα ζησει για μικρό χρονικό διάστημα εναν έρωτα ανευ προηγουμένου. Οταν η σχέση τους αποκαλυφθεί, ο Τεο θα εξοριστεί από τον πατέρα του.
Η Ντίνα (αδελφή της Μυρτώς) συνεχίζει να είναι ερωτευμένη και να διεκδικεί τον Αλή από την τουρκάλα Μπαχάρ,επιστρατεύοντας όλο το sex appeal. H Μπαχάρ θα υποχωρήσει αμαχητί ή θα ανασύρει την σαγηνευτική ανατολίτισσα που κρύβει μέσα της? Η κόντρα των δύο γυναικών είναι ανελέητη.

Κι ενω οι ισορροπίες της οικογένειας βρίσκονται στη κόψη του ξυραφιού, καταφθάνει μαχητικός, μετά απο 13 όλοκληρα χρονια απουσίας, ο Μάρκος (Κώστας Σπυροπουλος), ο άντρας της Μυρτώς, για να διεκδικήσει την γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ποιος θα είναι ο κερδισμένος και ποιος ο χαμένος απ’ αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι; Θα επιβιώσει ο έρωτας του Μετιν και της Μυρτούς; Η Ελλη θα καταφέρει αν κερδίσει τον Τζεμ; Θα επιβιώσει αυτό το πολυπολιτισμικό μωσαικό; Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν όλοι να έχουν happy end.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πιέρρος Ανδρακάκος
ΣΕΝΑΡΙΟ: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας, Νίκος Μαγδαληνός, κ.ά.
Στο ρόλο του Μάρκου ο Κώστας Σπυρόπουλος
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Νεφέλη Κουρή, Πάρης Σκαρτσολιάς, Μπάμπης Γιωτόπουλος

1o επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η οικογένεια Χρηστίδου – Οζτούρκ περνάει χώρια το καλοκαίρι. Η Μυρτώ είναι σίγουρη ότι ο Μετίν δεν θα ξαναγυρίσει στο σπίτι. Και η Έλλη είναι το ίδιο σίγουρη ότι ο Τζέμ δεν θέλει να την ξαναδεί. Οι Οζτούρκ όμως επιστρέφουν και η σχέση όλων μπαίνει σε νέα βάση. Η Μυρτώ αυτοψυχαναλύεται προσπαθώντας να ανακαλύψει γιατί φοβάται τόσο πολύ την δέσμευση και ο Μετίν αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο του αυταρχικού αρσενικού που δεν δέχεται αντίρρηση απ’ την γυναίκα. Ο Τζέμ ξεκαθαρίζει στην Έλλη ότι αυτό που υπήρξε μεταξύ τους τέλειωσε και φταίει εκείνη. Η Ντιλέκ είναι σίγουρη ότι ξέρει ποιος είναι ο κρυφός θαυμαστής της. Ψάχνει ευκαιρία να τον πλησιάσει για να σιγουρευτεί. Η Ντίνα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον γάμο του Αλή και της Μπαχάρ.