Τα βράδια μας θα έχουν μόνο… τούρκικα!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η εκμάθηση της τούρκικης γλώσσας από τα τηλεοπτικά κανάλια.

Έτσι όπως πάει, σε λίγο καιρό θα υπάρχει κάποια ξένη… ελληνική σειρά, ανάμεσα στο γεμάτο τούρκικες σειρές τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Από την επόμενη Δευτέρα μάλιστα, ο ΑΝΤ1 γεμίζει το prime time του μόνο με τούρκικες σειρές, αφού μετά το «Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή», κάνει πρεμιέρα η καινούργια σειρά «Son», στην οποία πρωταγωνιστεί και η «Ναζλί» από τα «Σύνορα της αγάπης».

Καθημερινά λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα, ο ΑΝΤ1 στις 22:15, ξεκινά την προβολή του ψυχολογικού δράματος που φαίνεται πως ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Καλά, μην φανταστείτε και πολύ διαφορετικά πράγματα, αφού ο έρωτας και το δράμα έχει πρωταγωνιστική θέση στο story, αλλά η σειρά SON είναι ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, παραγωγής 2011, που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές στην Τουρκία.

Όπως αναφέρει και το δελτίο «από τον σκηνοθέτη του ΕΖΕΛ, έρχεται στον ΑΝΤ1 το νέο, δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, SON. Πρόκειται για μία σειρά γεμάτη μυστήριο, δυνατή πλοκή, που κρατάει τον τηλεθεατή συνεχώς σε εγρήγορση με τις συναρπαστικές εξελίξεις της. Η ιστορία περιγράφει την επώδυνη και αναπάντεχη διάλυση, μιας φαινομενικά ευτυχισμένης οικογένειας. Όλα αρχίζουν όταν το ένοχο παρελθόν ξυπνά στους πρωταγωνιστές κρυμμένα μυστικά και εμμονές.

Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από αναδρομές στο παρελθόν και γεγονότα που συνέβησαν ακόμα και 30 χρόνια πριν. Τα επεισόδια συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ, μέχρι την τελική αποκάλυψη της συγκλονιστικής αλήθειας.

Στη σειρά διακυβεύονται περίπλοκα και σύνθετα ζητήματα, όπως: ποιον πραγματικά μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται; Δικαιούνται οι άνθρωποι να κάνουν “κακές πράξεις” για καλό σκοπό; Η σειρά συνδέει αρμονικά την πλοκή ενός θρίλερ στη μορφή μιας φιλόδοξης ιστορίας. Απαρτίζεται από ενδιαφέροντες χαρακτήρες με αντικρουόμενα συμφέροντα. Πρόκειται για τα αιώνια συναισθήματα αγάπης και ενοχής, όπως και τη δύναμη που έχει το παρελθόν όχι απλά να επηρεάζει, αλλά να στοιχειώνει το μέλλον.

Ο Σελίμ και η Αηλήν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, όλη τους η ζωή αλλάζει δραματικά όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει ο Σελίμ -γιατρός στο επάγγελμα- με προορισμό ένα συνέδριο στο εξωτερικό, συντρίβεται και όλοι οι επιβάτες σκοτώνονται. Στη λίστα όμως των επιβατών της μοιραίας πτήσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Σελίμ. Η Αηλήν αναζητάει τον άντρα με την ελπίδα πως είναι ζωντανός. Μια σκληρή πραγματικότητα την περιμένει, όταν στην αναζήτησή της στρέφεται στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου».

Στη σειρά όπως είπαμε, πρωταγωνιστεί η Nehir Erdoğan, η «Ναζλί» από τα «Σύνορα της αγάπης», ο Yiğit Özşener που πρωταγωνιστούσε στο «Εζέλ» και οι Erkan Can, Berrak Tüzünataç, Engin AltanDüzyatan.

Έτσι, από την ερχόμενη Δευτέρα, το prime time του ΑΝΤ1 γεμίζει μόνο με τούρκικες σειρές, ενώ στο prime time, το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζουν με «Ράδιο Αρβύλα», «Όλα μπάχαλο» και «Βράδυ».

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Αντεπίθεση ΑΝΤ1: Νέα τουρκική σειρά στο prime time – H επιστροφή της Ναζλί!